DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Toma Tontul alesul lui Gebelzeu

In jos 
AutorMesaj
EFORIE
Senior
Senior
EFORIE

masculin
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 64
Reputatie : -1
Puncte : 5776
Data de inscriere : 09/08/2009

Toma Tontul alesul lui Gebelzeu Empty
MesajSubiect: Toma Tontul alesul lui Gebelzeu   Toma Tontul alesul lui Gebelzeu Icon_minitimeMar Aug 25, 2009 7:08 am

Episodul I
E vorba de povestea unuia Toma Tontul ce se credea alesul unui zeu .
Peste noapte uite asa ii vine o idee lui Toma Tontul, ca el este alesul lui Dumnezeu, Gebelzeu, Nemezeu, Repetenzeu, etc
In delirul lui maniacal Toma Tontul secolului XXI, incepe sa scrie pe internet cat de frumos, de deshtept si de ales este el de Gebelzeu .
Isi face Toma Tontu site pe internet, forum, unde isi ridica singur osanale, repetandu-le la infinit, pe principiul "insista ca nu rezista " , poate, poate gaseste prostul sa puna botul.
Din intamplare mai gaseste un prost sau doi sa ii tina isonul, Gica sau Gica proasta ce il cred idolul lor spiritual .
Dupa ce aduna doi, trei mai tantalai ca el, Toma Tanatalaul ii convinge pe ametiti ca ei nu au cultura spirituala si trebuie sa invete la scoala, drept pentru care declara sus si tare, ca nimeni educatie nu are si este absolut necesara nu o scoala, ci o universitate .
Ce zic eu universitate, paranoicul in nebunia lui iremediabila chiar academie viseaza, problema e cum o legifereaza ?

PS : orice asemanare cu realitatea de pe net, nu este deloc intamplatoare si povestea continua .
Sus In jos
http://reforma.qforum.biz/index.htm
EFORIE
Senior
Senior
EFORIE

masculin
Numarul mesajelor : 127
Varsta : 64
Reputatie : -1
Puncte : 5776
Data de inscriere : 09/08/2009

Toma Tontul alesul lui Gebelzeu Empty
MesajSubiect: Re: Toma Tontul alesul lui Gebelzeu   Toma Tontul alesul lui Gebelzeu Icon_minitimeSam Sept 19, 2009 12:22 am

Tom Tantalaul a revenit cu picioarele pe pamant, face afaceri pe net .
Mai greu cu filozofia Zamolxiana la Itzic .
Sus In jos
http://reforma.qforum.biz/index.htm

Toma Tontul alesul lui Gebelzeu
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: SPIRITUALITATE ROMÂNEASCA-
Mergi direct la:  
|
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente