sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: mi-am luat ramas bun de la romanians! Sam Noi 25, 2006 6:42 pm | |
| A fost probabil ultima mea postare la Romanians si in final le-am dat adresa acestui site, tuturor celor care vor, deci sa speram ca mai vin si altii aici ,sa intareasca randurile, dar sa ne simtim bine, sa spunem ceea ce avem de spus, fara sa fim rai, sa insultam,ci sa respectam parerile tuturor, suntem in primul rand oameni, apoi romani! | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: mi-am luat ramas bun de la romanians! Sam Noi 25, 2006 7:34 pm | |
| Sanziana, Acest forum a fost facut peste noapte cum s-ar zice-n limbajul nostru si nu isi propune sa fure membrii nici unuia din siteurile deja existente, dar poate fi un semnal de alarma pentru posesorii acestora, carora lipsinu-le concurenta, le lipseste si progresul. Evident ca nu putem compara ce nu este comparabil, dar acesta este inceputul si sper ca in curand sa putem deschide siteul adevarat la care se lucreaza si care va putea aduce satisfactie deplina tuturor celor care vor dorii sa isi petreaca o parte din timpul lor liber cu noi. Pina atunci sa auzim numai de bine. | |
|
Core Senior
Numarul mesajelor : 276 Varsta : 73 Localisation : ROMANIA. AG. Reputatie : 0 Puncte : 6572 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: mi-am luat ramas bun de la romanians! Lun Noi 27, 2006 1:07 am | |
| Apoi ai si mata dreptate! Sti vazind avatarul Capitanului, mi-am adus aminte de un vers dintr-un cintec din copilarie:" La cirma voios Capitanul, zimbeste si trage din pipa" | |
|
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: mi-am luat ramas bun de la romanians! | |
| |
|