| CHEMARE... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: CHEMARE... Lun Aug 10, 2009 2:56 am | |
| Manastirea Voronet La manastire sa venimAcum la ceas de seara,De Domnul sa ne amintimIn viata noastra amara.Din moarte sa ne ridicam Prin Crucea lui Hristos, Sa-ngenunchiem, sa ne rugam, S-avem un gand pios. Sa il slavim, sa il cantam, La ceas tarziu din noapte, Osana noi sa intonam Cu glas duios, in soapte. Pe Tatal cel ceresc, Pe Fiu, Pe Maica cea curata Sa ii rugam, si sa cersim Iertarea noastra toata. | |
|
| |
AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5971 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: CHEMARE... Lun Aug 10, 2009 8:28 pm | |
| iertare
Doamne azi privind la mine, văd greșeală și păcat Și mă-ntreb care-i motivul pentru care m-ai iertat? Și-atunci ochii-Ți plini de lacrimi i-am văzut privind în jos Și-am văzut cum stă pe-o cruce Fiul Tău Isus Hristos
Și văzând durerea-i mare și al meu mare păcat Mintea mea cea omenească, n-a-nțeles și-am întrebat: Drag Isus care-i motivul pentru care-ai acceptat Ca o mare de păcate să te-apese ne-ncetat Și să fii Tu fără vină chiar de oameni condamnat?
Și-am văzut apoi prin lume oameni care Te iubesc Și-am văzut copii ce-ți cântă și bătrâni care zâmbesc Am văzut tinerii care stăteau între rău și bine Cum cu ochii plini de lacrimi te-alegeau Isus pe Tine
Și-am văzut familii-n care domnea pace și iubire Și-am văzut pe-ntreg pământul fericire! Dragul meu privind la tine văd iertare și iubire Căci Isus zdrobit pe cruce s-a gândit numai la tine. | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: CHEMARE... Lun Aug 10, 2009 9:41 pm | |
| - AL-RAISA a scris:
- iertare
Doamne azi privind la mine, văd greșeală și păcat Și mă-ntreb care-i motivul pentru care m-ai iertat? Și-atunci ochii-Ți plini de lacrimi i-am văzut privind în jos Și-am văzut cum stă pe-o cruce Fiul Tău Isus Hristos
Și văzând durerea-i mare și al meu mare păcat Mintea mea cea omenească, n-a-nțeles și-am întrebat: Drag Isus care-i motivul pentru care-ai acceptat Ca o mare de păcate să te-apese ne-ncetat Și să fii Tu fără vină chiar de oameni condamnat?
Și-am văzut apoi prin lume oameni care Te iubesc Și-am văzut copii ce-ți cântă și bătrâni care zâmbesc Am văzut tinerii care stăteau între rău și bine Cum cu ochii plini de lacrimi te-alegeau Isus pe Tine
Și-am văzut familii-n care domnea pace și iubire Și-am văzut pe-ntreg pământul fericire! Dragul meu privind la tine văd iertare și iubire Căci Isus zdrobit pe cruce s-a gândit numai la tine. Felicitari @AL-RAISA! Foarte frumoasa poezie. Am sa ti-o fur si am sa o postez si pe blogul meu, daca imi permiti. Astept raspunsul tau. http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/ Sa ai o seara frumoasa! | |
|
| |
EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5773 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Re: CHEMARE... Mar Aug 11, 2009 9:10 am | |
| - sfantul_calinic a scris:
- AL-RAISA a scris:
- iertare
Și-am văzut familii-n care domnea pace și iubire Și-am văzut pe-ntreg pământul fericire! Dragul meu privind la tine văd iertare și iubire Căci Isus zdrobit pe cruce s-a gândit numai la tine. Felicitari @AL-RAISA! Foarte frumoasa poezie. Am sa ti-o fur si am sa o postez si pe blogul meu, daca imi permiti. Astept raspunsul tau. http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/ Sa ai o seara frumoasa! Raisa as posta si eu poezia ta frumoasa pe forumul dacia daca imi pemiti . Stau la rand desigur | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: CHEMARE... Mar Aug 11, 2009 12:39 pm | |
| - EFORIE a scris:
- sfantul_calinic a scris:
- AL-RAISA a scris:
- iertare
Și-am văzut familii-n care domnea pace și iubire Și-am văzut pe-ntreg pământul fericire! Dragul meu privind la tine văd iertare și iubire Căci Isus zdrobit pe cruce s-a gândit numai la tine. Felicitari @AL-RAISA! Foarte frumoasa poezie. Am sa ti-o fur si am sa o postez si pe blogul meu, daca imi permiti. Astept raspunsul tau. http://fundatiasfantulierarhcalinic.blogspot.com/ Sa ai o seara frumoasa! Raisa as posta si eu poezia ta frumoasa pe forumul dacia daca imi pemiti . Stau la rand desigur Sunt de acord. Cu multa placere. Trimite-mi si mie linkul te rog. O zi minunata! | |
|
| |
EFORIE Senior
Numarul mesajelor : 127 Varsta : 64 Localisation : Bucuresti Reputatie : -1 Puncte : 5773 Data de inscriere : 09/08/2009
| Subiect: Re: CHEMARE... Mar Aug 11, 2009 12:59 pm | |
| | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| |
| |
AL-RAISA Senior
Numarul mesajelor : 260 Varsta : 50 Localisation : NL Reputatie : 3 Puncte : 5971 Data de inscriere : 30/05/2009
| Subiect: Re: CHEMARE... Mar Aug 11, 2009 1:53 pm | |
| buna ziua! Ma bucur enorm ca va place poezia, din pacate nu este compozitia mea. Autoarea este o amatoare de poezii nefiind cunoscuta (inca) Cu siguranta va fi foarte fericita sa publicati mai departe versurile Cand ajung acasa am sa rasfoiesc prin ele si cu placere am sa mai postez. Eu am fost profund emotionata de versuri si am vrut sa vi le impartasesc. | |
|
| |
AL-RAISA Senior
| Subiect: Re: CHEMARE... Mar Aug 11, 2009 8:59 pm | |
| Am vazut ca a fost apreciata si pe forumul Dacia | |
|
| |
AL-RAISA Senior
| Subiect: Re: CHEMARE... Mar Aug 11, 2009 9:04 pm | |
| RUGA DAR Daniela Rotar
Doamne când vine furtuna, și dureri m-apasă greu, Vino, Tată, lângă mine! Luptă Tu în locul meu Iar când mi-am pierdut speranța lasă-mă să văd Isus Cum mă porți pe-a Tale brațe și îmi dai puteri de sus
Doamne, nu lăsa în viață gânduri ce m-apasă greu Să îmi depărteze pasul de pe calea Ta, ci eu Să privesc mereu spre Tine și-astfel să înaintez Să trăiesc o viață sfântă, haina să nu mi-o pătez
Dacă inima mi-e tristă, vino Tu, Isus,în ea Și alungă îndoiala, dă-mi puterea de-a răbda Fă-mă să-nțeleg că toate au un scop pe-acest pământ Lipsuri, încercări, necazuri, vor să-mi dea spre cer avânt
Ține-mă, Isus, aproape, dă-mi speranță și putere Dă-mi înțelepciune, Doamne, și-n necazuri... mângâiere Doamne, fă ca-n al meu suflet dragostea-Ti mereu să crească Și peste întreaga-mi viață Duhul Sfânt să se-odihnească.
Nu sunt clipele prea grele de ești Tu de partea mea Căci privesc cu dor spre ziua când ,Isus, Te-oi revedea.....
Un gand... "Iarta-ne Doamne pentru ca deseori credem ca rugaciunea este o pierdere de vreme si ajuta-ne sa vedem ca fara rugaciune lucru nostru este o pierdere de vreme." | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: CHEMARE... Mier Aug 12, 2009 8:39 am | |
| - AL-RAISA a scris:
- Am vazut ca a fost apreciata si pe forumul Dacia
Da. Avem un nou membru. Eforie. El a postat-o | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: CHEMARE... Mier Aug 12, 2009 8:43 am | |
| - AL-RAISA a scris:
- RUGA DAR
Daniela Rotar
Doamne când vine furtuna, și dureri m-apasă greu, Vino, Tată, lângă mine! Luptă Tu în locul meu Iar când mi-am pierdut speranța lasă-mă să văd Isus Cum mă porți pe-a Tale brațe și îmi dai puteri de sus
Doamne, nu lăsa în viață gânduri ce m-apasă greu Să îmi depărteze pasul de pe calea Ta, ci eu Să privesc mereu spre Tine și-astfel să înaintez Să trăiesc o viață sfântă, haina să nu mi-o pătez
Dacă inima mi-e tristă, vino Tu, Isus,în ea Și alungă îndoiala, dă-mi puterea de-a răbda Fă-mă să-nțeleg că toate au un scop pe-acest pământ Lipsuri, încercări, necazuri, vor să-mi dea spre cer avânt
Ține-mă, Isus, aproape, dă-mi speranță și putere Dă-mi înțelepciune, Doamne, și-n necazuri... mângâiere Doamne, fă ca-n al meu suflet dragostea-Ti mereu să crească Și peste întreaga-mi viață Duhul Sfânt să se-odihnească.
Nu sunt clipele prea grele de ești Tu de partea mea Căci privesc cu dor spre ziua când ,Isus, Te-oi revedea.....
Un gand...
"Iarta-ne Doamne pentru ca deseori credem ca rugaciunea este o pierdere de vreme si ajuta-ne sa vedem ca fara rugaciune lucru nostru este o pierdere de vreme." Multumesc. Frumoasa poezie. Te rog daca ai, trimite-mi o fotografie cu ea, dar pe adresa de e_mail. O zi frumoasa! | |
|
| |
EFORIE Senior
| Subiect: Re: CHEMARE... Joi Aug 13, 2009 7:28 am | |
| - AL-RAISA a scris:
- buna ziua!
Ma bucur enorm ca va place poezia, din pacate nu este compozitia mea. Autoarea este o amatoare de poezii nefiind cunoscuta (inca) Cu siguranta va fi foarte fericita sa publicati mai departe versurile Cand ajung acasa am sa rasfoiesc prin ele si cu placere am sa mai postez. Eu am fost profund emotionata de versuri si am vrut sa vi le impartasesc. O zi buna Raisa | |
|
| |
AL-RAISA Senior
| Subiect: Re: CHEMARE... Joi Aug 13, 2009 9:11 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CHEMARE... | |
| |
|
| |
| CHEMARE... | |
|