DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cerere loc de munca

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
emigrant
Senior
Senior
emigrant

masculin
Numarul mesajelor : 118
Varsta : 46
Reputatie : 0
Puncte : 6590
Data de inscriere : 27/11/2006

cerere loc de munca Empty
MesajSubiect: cerere loc de munca   cerere loc de munca Icon_minitimeMar Iun 09, 2009 2:18 pm

salutare

Caut disperat un loc de munca in nettoyage sau constructii sau.......orice altceva. Precizez ca sunt independent cu acte in regula.

Nu posed permis de conducere. Experienta in constructii( rigips, platre, joint gresie faianta, isolatie, peinture etc)

Daca cunoasteti pe cineva care ar avea nevoie de un baiat muncitor contactati-ma pe PM sau aici pe forum.

Multam fain
Sus In jos
emigrant
Senior
Senior
emigrant

masculin

MesajSubiect: Re: cerere loc de munca   cerere loc de munca Icon_minitimeVin Sept 18, 2009 9:08 am

emigrant a scris:
salutare

Caut disperat un loc de munca in nettoyage sau constructii sau.......orice altceva. Precizez ca sunt independent cu acte in regula.

Nu posed permis de conducere. Experienta in constructii( rigips, platre, joint gresie faianta, isolatie, peinture etc)

Daca cunoasteti pe cineva care ar avea nevoie de un baiat muncitor contactati-ma pe PM sau aici pe forum.

Multam fain
Sus In jos
emigrant
Senior
Senior
emigrant

masculin

MesajSubiect: Re: cerere loc de munca   cerere loc de munca Icon_minitimeVin Sept 18, 2009 9:09 am

emigrant a scris:
emigrant a scris:
salutare

Multam fain

0496232523 cristian
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: Re: cerere loc de munca   cerere loc de munca Icon_minitimeMar Sept 22, 2009 8:49 pm

In Olanda am mai auzit diverse persoane pe la biserica, ca ar avea nevoie de cineva pentru lucrari. Personal am avut pe cineva, tot un roman acum cativa ani, dar ne-a facut lucrari de proasta calitate, asa ca daca as mai avea nevoie, m-as gandi de 2 ori, daca sa angajez un roman!
Nu este nici un apropou la tine, nu toti oamenii sunt la fel, dar cand ai o experienta negativa cu cineva, devii mai circumspect.
Dar tu poti veni si-n Olanda, in cazul in care s-ar gasi personane interesate? Eu nu promit, dar daca aud, le pot da nr. de telefon, in cazul in care poti si vrei sa vii aici.
Succes!
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
emigrant
Senior
Senior
emigrant

masculin

MesajSubiect: Re: cerere loc de munca   cerere loc de munca Icon_minitimeLun Oct 05, 2009 9:55 pm

ms frumos Sanziana

din pacate nu ma pot deplasa in olanda. Am un baietel de 2 luni care este si bolnav sotia sta acasa ........

Inca nu am gasit de munca......mai caut.....

cerere loc de munca Icon_sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere loc de munca   cerere loc de munca Icon_minitime

Sus In jos

cerere loc de munca
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere job

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: STIRI DIN DIASPORA / ANUNTURI-
Mergi direct la:  
|
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente