| Cartea de identitate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
gabrieldemyns
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 54 Reputatie : 0 Puncte : 5656 Data de inscriere : 03/06/2009
| Subiect: Cartea de identitate Mier Iun 03, 2009 4:39 pm | |
| buna pentru toti! am intrebare destul de urgenta si va rog din suflet doresc un raspuns pe masura. Am obtinut un permis de munca ,,B,, si am fost la ,, comuna,, pentru cardul de identitate, am fost informat ca voi primii acasa o invitatie si au trecut deja 3 saptamani.....;;cat poate dura???? Va multumesc!! | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Cartea de identitate Mier Iun 03, 2009 4:58 pm | |
| Buna Gabriel, bine ai venit pe forum . Eu nu locuiesc in Belgia, dar stiu ca se misca cu incetinitorul . Succes si ia o bere sa te mai calmezi . | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Cartea de identitate Mier Iun 03, 2009 8:22 pm | |
| - gabrieldemyns a scris:
- buna pentru toti!
am intrebare destul de urgenta si va rog din suflet doresc un raspuns pe masura. Am obtinut un permis de munca ,,B,, si am fost la ,, comuna,, pentru cardul de identitate, am fost informat ca voi primii acasa o invitatie si au trecut deja 3 saptamani.....;;cat poate dura???? Va multumesc!! in principiu 3 saptamani, dar totul depinde de Comuna, de ancheta pe care o face politistul de cartier s.a.m.d. fara sa te descurajez au fost cazuri cand sa asteptat si 3 luni. eventual poti merge si intreba la comuna dar cu un ton mai frumos ca altfel te trimite la plimbare. succes si nu dispera ca sunt obligati sa rezolve chiar daca nu-i trage ata uneori. | |
|
| |
gabrieldemyns
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 54 Reputatie : 0 Puncte : 5656 Data de inscriere : 03/06/2009
| Subiect: cartea de identitate tip A Joi Iun 04, 2009 11:08 am | |
| astazi am primit invitatia pentru a merge la,,comuna ,, pentru cartea de identitate model A. ce derpturi confera si pentru cat timp.....eventual ce detalii cunoasteti va multumesc tuturor! cu sinceritate , Gabriel | |
|
| |
sherlock Senior
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 43 Reputatie : 3 Puncte : 6657 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Cartea de identitate Joi Iun 04, 2009 11:11 am | |
- astazi am primit invitatia pentru a merge la,,comuna ,, pentru cartea de identitate model A. ce derpturi confera si pentru cat timp.....eventual ce detalii cunoasteti
va multumesc tuturor! cu sinceritate , Gabriel Felicitari pentru primirea cartii de identitate . | |
|
| |
OT Bleu
Numarul mesajelor : 11 Reputatie : 0 Puncte : 6204 Data de inscriere : 10/12/2007
| Subiect: Re: Cartea de identitate Joi Iun 04, 2009 12:09 pm | |
- astazi am primit invitatia pentru a merge la,,comuna ,, pentru cartea de identitate model A. ce derpturi confera si pentru cat timp.....eventual ce detalii cunoasteti
va multumesc tuturor! cu sinceritate , Gabriel Eu stiu ca, cartea A este pt cetatenii non UE http://www.dofi.fgov.be/fr/elek%20vreemdelingenkaarten/080626%20Overzicht%20vreemdelingenkaarten-verblijfsdocumenten.pdf | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Cartea de identitate Vin Iun 05, 2009 12:14 am | |
| - sherlock a scris:
Succes si ia o bere sa te mai calmezi . CE TARE ESTI | |
|
| |
gabrieldemyns
| Subiect: Re: Cartea de identitate Vin Iun 05, 2009 10:26 am | |
| sunt o persoana calma !!! | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Cartea de identitate Vin Iun 05, 2009 10:31 am | |
va multumesc tuturor! cu sinceritate , Gabriel dupa ce vei primii cartea poti stii mai multe despre ea, totusi eu cred ca este vorba de o carte de identitate "provizorie" legata de perioada contractului de serviciu, cu alte cuvinte ea se va prelungii (vezi tu termenul pe ea) atata timp cat ai un contract de munca si lucrezi in Belgia. daca reusesti sa stai mai mult de 3 ani, apoi iti poti depune actele pentru "cetatenie" si vei putea sta incontinuare aici, daca nu te declari independent si iar ai dreptul la stat aici s.a.m.d succes | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cartea de identitate | |
| |
|
| |
| Cartea de identitate | |
|