DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Dezamagit

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Alex
Master
Master
Alex

Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 51
Reputatie : 11
Puncte : 7052
Data de inscriere : 17/12/2006

Dezamagit Empty
MesajSubiect: Dezamagit   Dezamagit Icon_minitimeDum Mai 17, 2009 12:56 pm

Sa terminat si Euroviziunea am mai inghitit odata-n sec, La anul si la multi ani... trei cuvinte:
Dezamagit, dezamagit, dezamagit...
1. Am aratat inca odata noi românii din Belgia ca nu reprezentam nimic, inafara intereselor personale. Ii aud pe unii: diaspora, comunitate, grup sau mai stiu eu ce... un rahat, fiecare pentru el, toti sunt numai sa ia dar nu si sa dea.
pacat, astia am fost si astia suntem ca natiune.
2. România a fost printre putinele tari, daca nu chiar singura care nu a luat niciun punct de la vecinii de frontiera (exceptand Moldova care sunt fratii nostrii). Nici Ucraina careia noi i-am dat puncte nici Bulgaria pe care-i ajutam cu turismul si nici Ungaria a carei comunitate traieste pe pamantul românesc. Un singur cuvant se cuvine:
RUSINE. suntem inconjurati numai de tari care ne vor binele...
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

Dezamagit Empty
MesajSubiect: Re: Dezamagit   Dezamagit Icon_minitimeDum Mai 17, 2009 5:03 pm

Anul trecut ne-au dat Moldova si Spania puncte, dar anul acesta nici spaniolii n-au mai vrut, de Ungaria ce sa ne miram, stim care este opinia lor, as ungurilor despre noi!
Macar Bulgaria putea sa dea puncte, dar ei probabil ca sunt gelori pe noi, ne boicotau si pe vremuri cu litoralul, aruncau din avion reclame la noi, pentru litoralul bulgaresc!
Croatia, Sebia, Muntenegru si-au dat puncte, iar tarile fostei Uniunei sovietici de asemenea si-au dat puncte intre ele, este normal, sunt frati, dar noi avem numai frati vitregi, din pacate!
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/

Dezamagit
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente