DIROBENELU DIROBENELU |
|
| Internet Wifi gratuit la Bruxelles | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Internet Wifi gratuit la Bruxelles Lun Apr 20, 2009 8:49 am | |
| Articol preluat din Gazeta de Belgia http://www.belgianul.com/roman CIRB (Centrul informatic al Regiunii Bruxelles), testeaza o retea Wifi in Bruxelles, care va fi gratuita. O prima antena a fost montata pe un panou publicitar, la intersectia strazilor Avenue Louise si chaussée de Vleurgat, anunta ziarul local La Capitale. "Suntem in discutii cu societatile care detin panourile publicitare de afisaj la Bruxelles, JCDecaux si Clearchannel" explica CIRB. Aceste discutii sunt pentru instalarea antenelor Wifi pe aceste panouri, care au deja electricitate pentru a alimenta antenele. Intentia CIRB nu este de a face concurenta furnizorilor de Net clasici, care ofera servicii cu plata pentru conectare la Internet, deoarece accesul va fi gratuit dar debitul limitat, sau accesul va fi numai pentru persoanele sarace din Bruxelles, care sunt la CPAS. Pentru cei care stiu, exista deja in Bruxelles retele Wifi gratuite (cu debit limitat) hotspots, ca sa nu mai amintim punctele Wifi gratuite din Universitati, Aeroport, TGV, Gari, Restaurante, etc. | |
| | | Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Re: Internet Wifi gratuit la Bruxelles Mar Apr 21, 2009 9:59 pm | |
| - Admin a scris:
- Articol preluat din Gazeta de Belgia http://www.belgianul.com/roman
CIRB (Centrul informatic al Regiunii Bruxelles), testeaza o retea Wifi in Bruxelles, care va fi gratuita. O prima antena a fost montata pe un panou publicitar, la intersectia strazilor Avenue Louise si chaussée de Vleurgat, anunta ziarul local La Capitale. "Suntem in discutii cu societatile care detin panourile publicitare de afisaj la Bruxelles, JCDecaux si Clearchannel" explica CIRB. Aceste discutii sunt pentru instalarea antenelor Wifi pe aceste panouri, care au deja electricitate pentru a alimenta antenele. Intentia CIRB nu este de a face concurenta furnizorilor de Net clasici, care ofera servicii cu plata pentru conectare la Internet, deoarece accesul va fi gratuit dar debitul limitat, sau accesul va fi numai pentru persoanele sarace din Bruxelles, care sunt la CPAS. Pentru cei care stiu, exista deja in Bruxelles retele Wifi gratuite (cu debit limitat) hotspots, ca sa nu mai amintim punctele Wifi gratuite din Universitati, Aeroport, TGV, Gari, Restaurante, etc. Ei, asta da inițiativa. Ce bine ar fi să se extindă în toată lumea. În Românica plătești de te spetești, și debitul tot limitat este. Până deschizi o pagină, mai faci o tocăniță, mai bați un covor, și de cele mai multe ori îți vine să înghți computerul de nervi. | |
| | | angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Internet Wifi gratuit la Bruxelles Mar Apr 21, 2009 10:21 pm | |
| - Karina a scris:
- Admin a scris:
- Articol preluat din Gazeta de Belgia http://www.belgianul.com/roman
CIRB (Centrul informatic al Regiunii Bruxelles), testeaza o retea Wifi in Bruxelles, care va fi gratuita. O prima antena a fost montata pe un panou publicitar, la intersectia strazilor Avenue Louise si chaussée de Vleurgat, anunta ziarul local La Capitale. "Suntem in discutii cu societatile care detin panourile publicitare de afisaj la Bruxelles, JCDecaux si Clearchannel" explica CIRB. Aceste discutii sunt pentru instalarea antenelor Wifi pe aceste panouri, care au deja electricitate pentru a alimenta antenele. Intentia CIRB nu este de a face concurenta furnizorilor de Net clasici, care ofera servicii cu plata pentru conectare la Internet, deoarece accesul va fi gratuit dar debitul limitat, sau accesul va fi numai pentru persoanele sarace din Bruxelles, care sunt la CPAS. Pentru cei care stiu, exista deja in Bruxelles retele Wifi gratuite (cu debit limitat) hotspots, ca sa nu mai amintim punctele Wifi gratuite din Universitati, Aeroport, TGV, Gari, Restaurante, etc. Ei, asta da inițiativa. Ce bine ar fi să se extindă în toată lumea. În Românica plătești de te spetești, și debitul tot limitat este. Până deschizi o pagină, mai faci o tocăniță, mai bați un covor, și de cele mai multe ori îți vine să înghți computerul de nervi. Ca bine zici asa este in Romania internetul merge foarte prost. | |
| | | Karina Senior
Numarul mesajelor : 171 Localisation : Pe munte Reputatie : 3 Puncte : 5976 Data de inscriere : 27/03/2009
| Subiect: Re: Internet Wifi gratuit la Bruxelles Mar Apr 21, 2009 10:56 pm | |
| Câteodată, mie îmi vine să mușc din computer de nervi. | |
| | | angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Internet Wifi gratuit la Bruxelles Mier Apr 22, 2009 5:01 pm | |
| si eu o fac pe cand nu am internetul bun | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Internet Wifi gratuit la Bruxelles | |
| |
| | | | Internet Wifi gratuit la Bruxelles | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|