DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Paste fericit! la toti românii din lume.

In jos 
+3
bic
emigrant
Admin
7 participan?i
AutorMesaj
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

Paste fericit! la toti românii din lume. Empty
MesajSubiect: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:46 am

Paste fericit! la toti românii din lume. Hristo10
Ce as mai putea adauga eu mai reprezentativ si mai emotional decat ce a scris Eugenia Enescu in mesajul ei de Pasti pentru noi:
"Fie ca Lumina Învierii să vă călăuzească viața pe calea spre Fericire, Bucurie și Pace pe care să le trăiți alături de cei dragi iar Hristos cel Înviat să vă fie prieten, sfătuitor și model pentru totdeauna !
Vă doresc să vă bucurați de această minunată sărbătoare alături de toți cei dragi și, de asemenea, să găsiți timp pentru voi înșivă, pentru gândurile voastre și pentru a medita asupra lucrurilor cu adevărat importante în viață.
Pentru că, până la urmă, aceasta este adevărata semnificație a Paștelui și sunt absolut convinsa că toți avem nevoie să ne redescoperim din când în când.
Hristos a înviat !
Sărbători fericite , sanatate si toate cele bune !"

Vă doreste din suflet,
Eugenia Enescu
In acelasi timp n-ea trimis si o prezentare in imagini AICI
Singurele cuvinte care le-as mai putea adauga la acest mesaj sunt: Adevarat a înviat!
Sus In jos
http://www.belgianul.com
emigrant
Senior
Senior
emigrant

masculin
Numarul mesajelor : 118
Varsta : 46
Reputatie : 0
Puncte : 6590
Data de inscriere : 27/11/2006

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 2:17 pm

Un Paste Fericit si caldura in suflet va ureaza emigrant
Sus In jos
bic
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 98
Reputatie : 0
Puncte : 6124
Data de inscriere : 29/02/2008

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 5:43 pm

Paste fericit! Hristos a inviat! sa aveti parte de multa fericire si sanatate.
Sus In jos
Alex
Master
Master
Alex

Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 51
Reputatie : 11
Puncte : 7052
Data de inscriere : 17/12/2006

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 5:45 pm

Sarbatoare fericita la tori românii dar un gand special pentru românii din Basarabia carora le urez Pasti bun si speranta in Dumnezeu care nu ii va uita. Hristos a inviat!
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeSam Apr 18, 2009 10:55 pm

Paste fericit voua si familiilor voastre!

http://www.fileden.com/files/2006/11/27/429330/Urare.pps
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
Karina
Senior
Senior
Karina

feminin
Numarul mesajelor : 171
Reputatie : 3
Puncte : 5976
Data de inscriere : 27/03/2009

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeDum Apr 19, 2009 5:57 pm

sanziana a scris:
Paste fericit voua si familiilor voastre!

[url=http://www.fileden.com/files/2006/11/27/429330/Urare.pps

Hristos a Înviat!
Pace, liniste si iubire în familia voastra! Sa aveti o zi senina, iar armonia caminului sa va invaluie si sa va aduca mult confort si o stare de bine!
Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert
angelarusu

Numarul mesajelor : 716
Puncte : 6061
Data de inscriere : 17/01/2009

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeLun Apr 20, 2009 10:53 am

Iepurasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete:pasca,oul inrosit,cozonacul,mielul fript si un Paste Fericit!
Hristos a -nviat!
Sus In jos
http://www.ganduri-online.ro
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:58 pm

angelarusu a scris:
Iepurasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete:pasca,oul inrosit,cozonacul,mielul fript si un Paste Fericit!
Hristos a -nviat!
Adevarat a inviat!
Sus In jos
http://www.belgianul.com
Karina
Senior
Senior
Karina

feminin

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:14 pm

angelarusu a scris:
Hristos a -nviat!
Adevărat a Înviat!
Ia povestește-ne tu angelarusu, ce bunătăți ai pregătit de Paște? Laughing
Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert
angelarusu

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:30 pm

Karina a scris:
angelarusu a scris:
Hristos a -nviat!
Adevărat a Înviat!

Eu am facut ;sarmale in foi de vita,salata de ton si salata de boeuf,ciorba de miel si putina costita de miel la gratar dar electric deoarece stau la apartament.Si ca prajituri am facut pasca , cozonac, foi si niste batoane cu crema de ciocolata si cocos.Si evident am inrosit oua alea nu puteau lipsi de pe masa .
Sus In jos
Karina
Senior
Senior
Karina

feminin

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 11:10 pm

angelarusu a scris:
Karina a scris:
angelarusu a scris:
Hristos a -nviat!
Adevărat a Înviat!

Eu am facut ;sarmale in foi de vita,salata de ton si salata de boeuf,ciorba de miel si putina costita de miel la gratar dar electric deoarece stau la apartament.Si ca prajituri am facut pasca , cozonac, foi si niste batoane cu crema de ciocolata si cocos.Si evident am inrosit oua alea nu puteau lipsi de pe masa .
Mamăăăăă ce harnică! Daca știam venam și eu la tine. love
Mă rog, măcar ca să ciocnim un ouleț. Twisted Evil
Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert
angelarusu

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeMier Apr 22, 2009 5:18 pm

Paste fericit! la toti românii din lume. Pastefericit7.th]Paste fericit! la toti românii din lume. Pastefericit7.th[/url]
Karina a scris:
angelarusu a scris:
Karina a scris:
angelarusu a scris:
Hristos a -nviat!
Adevărat a Înviat!

pai hai sa ciocnim
Sus In jos
Karina
Senior
Senior
Karina

feminin

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 7:20 pm

angelarusu a scris:
Paste fericit! la toti românii din lume. Pastefericit7.th]Paste fericit! la toti românii din lume. Pastefericit7.th[/url]
Karina a scris:
angelarusu a scris:
Karina a scris:
angelarusu a scris:
Hristos a -nviat!
Adevărat a Înviat!

pai hai sa ciocnim

Paste fericit! la toti românii din lume. Ouadepasteint
Alege te rog.

Ultima editare efectuata de catre Karina in Vin Apr 24, 2009 2:04 am, editata de 1 ori
Sus In jos
angelarusu
Expert
Expert
angelarusu

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:10 pm

Gata eu am ales pe cel rosu . Very Happy
Hristos a inviat
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:27 pm

Eu il aleg pe cel verde, este culoarea mea preferata! Adevarat a inviat!
Felicitari pentru pregatiri, angelarusu ,esti gospodina, eu nu am pregatit atatea bunatati! aplauze
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
Karina
Senior
Senior
Karina

feminin

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitimeVin Apr 24, 2009 2:06 am

Mie nu-mi ramane decat sa-l iau pe cel negru. Smile
Adevarat a Înviat!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Paste fericit! la toti românii din lume.   Paste fericit! la toti românii din lume. Icon_minitime

Sus In jos

Paste fericit! la toti românii din lume.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PASTE FERICIT !
» Paste fericit !
» UN PASTE FERICIT!!!
» An nou fericit!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: STIRI DIN DIASPORA / ANUNTURI-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente