Mulțumesc #sânziana. Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!
La Pasti de George Topârceanu
Astazi în sufragerie Dormitau pe-o farfurie, Necajite si mânjite, Zece oua înrosite. Un ou alb, abia ouat, Cu mirare le-a-ntrebat: - Ce va este, fratioare, - Ce va doare? Nu va ninge, nu va ploua, Stati gatite-n haina noua, Parca, Dumnezeu ma ierte, N-ati fi oua... - Suntem fierte! Zise-un ou rotund si fraise Lânga pasca cu orez. Si schimbindu-si brusc alura, Toate-au început cu gura: - Pân'la urma tot nu scap! - Ne gateste de parada. - Ne ciocneste cap în cap Si ne zvârle coaja-n strada... - Ce rusine! - Ce dezastru! - Preferam sa fiu omleta! - Eu, de m-ar fi dat la closca, As fi scos un pui albastru... - Si eu unul violet... - Eu, mai bine-ar fi sa tac: Asa galben sunt, ca-mi vine Sa-mi închipui ca pe mine M-a ouat un cozonac!...
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6064 Data de inscriere : 17/01/2009
Iata ca a mai trecut un an... Pentru ca mai sunt doar 2 zile, va doresc sa aveti un Paste fericit, lumina invierii sa ne calauzeasca pasii spre mai bine!
Doamne ajuta!
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7314 Data de inscriere : 24/11/2006
a mai trecut un an, am mai lasat un miel sa "pasca fericit!" asa arata un miel de Paste... chiar vi se pare ca-i fericit?... Hristos a înviat! si sarbatori fericite ! la toti românii
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7314 Data de inscriere : 24/11/2006
a mai trecut un an, am mai lasat un miel sa "pasca fericit!" asa arata un miel de Paste... chiar vi se pare ca-i fericit?... Hristos a înviat! si sarbatori fericite ! la toti românii
Nu, din contra, pare trist! Eu nu am mai mancat din Romania carne de miel, drob mai rar, sau si mai rar oaie! De altfel imi placea ciorba , dar carnea nu o mancam, sau stufatul dar tot fara carne, numai gustul era de miel!