DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cohabitation

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
florinaa

feminin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 42
Reputatie : 0
Puncte : 5879
Data de inscriere : 22/10/2008

Cohabitation Empty
MesajSubiect: Cohabitation   Cohabitation Icon_minitimeSam Apr 04, 2009 8:34 pm

Poate exista cineva aici care poate sa ma lamureasca si pe mine cum e cu cohabitation legal asta. De 6 luni locuiesc in Belgia impreuna cu un cetateam belgian si avem acest contract de cohabitation legal. Luna aceasta mai exact pe la sfarsitul lunii astept raspuns de la comuna daca mi se va face sau nu carte , cred ca de sejur . Intrebarea mea este daca cu acesta carte am drept de munca fara a mai fi nevoit angajatorul sa)mi ceara permis.
Multumesc
Sus In jos
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7311
Data de inscriere : 24/11/2006

Cohabitation Empty
MesajSubiect: Re: Cohabitation   Cohabitation Icon_minitimeDum Apr 05, 2009 10:00 am

In Olanda, angajatorul nu trebuie sa ceara permis pentru angajat in aceasta situatie!
Banuiesc ca si-n Belgia este aceeasi lege, dar nu stiu sigur.
Succes! flower
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/
Admin
Master
Master
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 1461
Reputatie : 39
Puncte : 7457
Data de inscriere : 22/11/2006

Cohabitation Empty
MesajSubiect: Re: Cohabitation   Cohabitation Icon_minitimeDum Apr 05, 2009 11:14 am

florinaa a scris:
Poate exista cineva aici care poate sa ma lamureasca si pe mine cum e cu cohabitation legal asta. De 6 luni locuiesc in Belgia impreuna cu un cetateam belgian si avem acest contract de cohabitation legal. Luna aceasta mai exact pe la sfarsitul lunii astept raspuns de la comuna daca mi se va face sau nu carte , cred ca de sejur . Intrebarea mea este daca cu acesta carte am drept de munca fara a mai fi nevoit angajatorul sa)mi ceara permis.
Multumesc
O gramada de informatii utile printre care si raspunsul la intrebarea ta le gasesti pe situl http://www.belgianul.com/roman la rubrica INFO-INFO BELGIA si apoi celelalte sub-rubrici
totusi ca sa iti raspund aici coabitarea legala iti da dreptul la sedere legala in Belgia, deci la un act de identitate eliberat de Comuna. In niciun caz acest act de identitate nu iti da dreptul la munca fara "permis de munca" pe care va trebui sa-l ceara viitorul tau patron care te va angaja (este vorba de "permisul de munca B) Este foarte adevarat ca patronul nu va mai trebui sa faca proba ca nu a gasit alta persoana in Belgia pentru postul pe care ti-l ofera, dar trebuie sa-l ceara. Ai pe situl Gazeta de Belgia la rubrica INFO-BELGIA adrese, numere de telefon si tot ce vrei ca sa poti sa afli tot ce doresti in Belgia, este o rubrica facuta special pentru români in belgia
succes
Sus In jos
http://www.belgianul.com
florinaa

feminin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 42
Reputatie : 0
Puncte : 5879
Data de inscriere : 22/10/2008

Cohabitation Empty
MesajSubiect: Multumesc   Cohabitation Icon_minitimeLun Apr 06, 2009 10:47 am

Multumesc frumos pentru raspunsuri vad ca solutia ramane tot casatoria.....
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cohabitation Empty
MesajSubiect: Re: Cohabitation   Cohabitation Icon_minitime

Sus In jos

Cohabitation
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: INFORMATII UTILE-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente