Subiect: Re: Martisor pentru toate fetele din comunitatea Dirobenelu Dum Mar 01, 2009 7:22 pm
angelarusu a scris:
Alegeti-va fiecare cate unul vi le daruiesc cu drag
Sunt toate forte frumose. Multumesc. O sa iau si eu unul.
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
Subiect: Re: Martisor pentru toate fetele din comunitatea Dirobenelu Dum Mar 01, 2009 8:04 pm
martisor virtual adaugat de Sfantul Calinic
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
Subiect: Re: Martisor pentru toate fetele din comunitatea Dirobenelu Dum Mar 01, 2009 8:13 pm
Cu parere de rau anul acesta nu am avut timpul necesar sa fac o prezentare pentru membrii acestui sit, am lipit doar o urare de La Multi Ani!, dar nu v-am uitat, v-a multumesc la toti pentru ce ati facut si faceti pentru comunitatea noastra si v-a trimit si eu prezentarea facuta anul trecut care este inca de actualitate:
Subiect: Re: Martisor pentru toate fetele din comunitatea Dirobenelu Dum Mar 01, 2009 8:36 pm
Admin a scris:
martisor virtual adaugat de Sfantul Calinic
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
Subiect: Re: Martisor pentru toate fetele din comunitatea Dirobenelu Dum Mar 01, 2009 8:43 pm
Admin a scris:
Cu parere de rau anul acesta nu am avut timpul necesar sa fac o prezentare pentru membrii acestui sit, am lipit doar o urare de La Multi Ani!, dar nu v-am uitat, v-a multumesc la toti pentru ce ati facut si faceti pentru comunitatea noastra si v-a trimit si eu prezentarea facuta anul trecut care este inca de actualitate: