| România nu se vindecă de "nepotism" | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: România nu se vindecă de "nepotism" Mier Feb 25, 2009 8:42 pm | |
| Mihaela Boc, ruda de gradul V a premierului Emil Boc a fost angajata la Guvern la cabinetul unui secretar de stat. Acesta a declarat ca nu este "contributia" sa, și a precizat că este angajată la cabinetul unui secretar de stat, acesta fiind cel care își aduce colaboratorii, relateaza NewsIn. Întrebat cine a decis angajarea Mihaelei Boc, premierul a precizat că decizia aparține secretarului de stat cu care lucrează. "Legea permite oricărui secretar de stat să aibă un cabinet, iar secretarul de stat este cel care își aduce colaboratorii", a precizat el. Nepoata premierului Emil Boc, Mihaela Boc, fost angajat al Primăriei din Cluj-Napoca, a fost angajată la Guvern, în funcția de consilier personal. În primăria din Cluj, Mihalea Boc avea funcția de inspector de specialitate și pregătea conferințele de presă, potrivit unor reprezentanți ai primăriei. Potrivit declarației de avere a Mihaelei Boc, postată de pagina de internet a Guvernului și datată 17 februarie, nepoata premierului are un autoturism Peugeot 207, cumpărat în 2006. Declarația de interese menționează doar statutul de membru al PD-L. Guvernul a precizat ca Mihaela Boc este angajată la cabinetul secretarului de stat Ștefania Ferencz, din Cancelaria Primului-ministru, și este rudă de gradul V a premierului Emil Boc.
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Mier Mar 25, 2009 11:29 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Alex Master
Numarul mesajelor : 1148 Varsta : 51 Reputatie : 11 Puncte : 7052 Data de inscriere : 17/12/2006
| Subiect: rusine Joi Feb 26, 2009 6:45 pm | |
| Asa o duce romania din '89 n'coace cu barfe si rahaturi imprastiate pe toate gardurile, asa scriu gazetarii romani la comanda politica a celor care le pune-n troc o zama de lovele, pur si simplu mi-e lehamite. Intrebare: cu ce schimba viata romanului, numele sau persoana celui ales in acea functie? sau ce ma intereseaza pe mine ca si cititor ca nepoata lu' sula Spataru e secretara lu X?... barfe ieftine de doi lei cu care au obisnuit neamu de ani de zile si care par a continua la nesfarsit. Astia care au mazgalit acest articol daca ar fi fost in functii nu si-ar fi angajat nepoata la ciolan? hai sa fim seriosi si onesti fata de lume si de noi insine, eu unul as fi facut-o imediat, daca as fi stiut ca este corecta si pregatita si nu ma face de rusine. As avea atatea de spus ca nu mi-ar ajunge tot forumul asta la adresa celor care se fac ca scriu articole de presa, numai de dragul unor firmituri aruncate de bogati, dar ii las in plata domnului si in durerea lor. | |
|
| |
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Joi Feb 26, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Joi Feb 26, 2009 10:22 pm | |
| Pai da fiecare sa isi vada tot familionul bine Se poate sa stea cu mierea pe maini si s anu se "linga" | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| |
| |
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Joi Feb 26, 2009 11:00 pm | |
| Pai sincer vorbind acum eu daca as fi fost in locul domnului premier as fi procedat la fel | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Joi Feb 26, 2009 11:23 pm | |
| Hai nu mai spune? Si eu care credeam ca tu esti cuminte si vrei binele românilor. Glumesc, nu ma lua in seama. Eu as promova oameni numai pe criterilul competentei, si numai dupa un examen riguros. Asa vad eu progresul tarii. nu cu "nepotisme". Si nici nu sunt de acord cu românii care daca au plecat din tara au uitat sa fie patrioti. Astia nu sunt români, si ar fi mai bine sa se asimileze cu cei din tara carora traiesc, dar care tot emigrant îi numesc. | |
|
| |
angelarusu Expert
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Joi Feb 26, 2009 11:55 pm | |
| Pai vreau binele romaniei cu siguranta insa eu de exemplu daca am un post de munca bun si mi se iveste ocazia sa bag si pe cineva din familia mea ex(sora /frate) la un post bun de munca de ce nu e si normal sa ii doresc binele familiei | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Vin Feb 27, 2009 12:02 am | |
| - angelarusu a scris:
- Pai vreau binele romaniei cu siguranta insa eu de exemplu daca am un post de munca bun si mi se iveste ocazia sa bag si pe cineva din familia mea ex(sora /frate) la un post bun de munca de ce nu e si normal sa ii doresc binele familiei
Asa e! Dar trebuie sa ne gandim si la alti semeni de ai nostrii. Nu trebuie sa fim egoisti. Totul pentru noi si ai nostrii. | |
|
| |
angelarusu Expert
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Vin Feb 27, 2009 12:04 am | |
| Sorry zic si eu dar nu fac doar gura e de mine . Am fost cam egoista putin cam mult . Prefer sa i vad pe altii bine si sa ma las pe mine la urma . Ma multumesc doar sa ii vad pe toti bine ca eu ma descurc cu ajutorul lui Dumnezeu | |
|
| |
sfantul_calinic Master
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" Vin Feb 27, 2009 12:14 am | |
| - angelarusu a scris:
- Sorry zic si eu dar nu fac doar gura e de mine . Am fost cam egoista putin cam mult . Prefer sa i vad pe altii bine si sa ma las pe mine la urma . Ma multumesc doar sa ii vad pe toti bine ca eu ma descurc cu ajutorul lui Dumnezeu
Pai ce crezi tu Eu nu te cunosc deja Stiu cat esti de nobila. De fapt mai cunosc si alti nobili de pe aici de pe Diro... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: România nu se vindecă de "nepotism" | |
| |
|
| |
| România nu se vindecă de "nepotism" | |
|