| Buna seara, iubite! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Buna seara, iubite! Sam Dec 16, 2006 9:31 am | |
| Ion Caramitru: Buna seara, iubito! Te-astept ca din cer Sa-mi aduci continente de palid mister! Cu trenul acest…. personal si stingher Buna seara iubito!
Loredana Groza: Iubite, Buna seara! Te-astept ca din cer. Te-astept sa imi aduci continente de palid mister Aaaaaaa…. Buna seara, iubite! Te-astept ca si cand numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus ..Buna seara, iubite!..... te-astept ca si cand, numai dragostea noastra ar fi pe pamant mai presus de mariri, de caderi, de mariri ...de cuvant.
Ion Caramitru: Buna seara, iubito!..pot sa-ti spun prin cuvinte ca putine mai sunt pe pamant lucruri sfinte, Ca intra iubiri prematuri in morminte. Buna seara iubito!... Sunt destui care vor sa ne puna la usa iubirii zavor..,sa puna catuse cuvantului dor. Buna seara, iubito!
LoredanaGroza: Iubite, buna seara! te-astept ca din cer ...te-astept sa imi aduci continente de palid mister Aaaaaa
Buna seara, iubite! te-astept ca si cand....numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus...Buna seara iubite te-astept ca si cand... numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus de mariri, de caderi, de cuvant.
Buna seara, iubite! Te-astept ca si cand... numai dragostea noastra ar fi pe pamant mai presus... Buna seara iubite te-astept ca si cand numai dragostea nostra ar fi pe pamant Mai presus de mariri, de caderi, de mariri, de cuvant.
Ion Caramitru: Buna seara, iubito!.. te-astept ca si cand numai dragostea noastra ar fi pe pamant Mai presus de mariri, de caderi, de cuvant... Buna seara, iubito! te-astept ca sï cand ...... Va sunt cunoscute versurile, asa-i? Stiti careva de unde as putea lua de pe net melodia? Am incercat in zadar... Multumesc. | |
|
| |
sfarleaza Junior
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 103 Reputatie : 0 Puncte : 6580 Data de inscriere : 10/12/2006
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Sam Dec 16, 2006 12:58 pm | |
| Gata, ti'am gasit'o Da' nush' cum sa fac sa ti'o trimit, are vreo 4 mega... | |
|
| |
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Sam Dec 16, 2006 1:20 pm | |
| | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7460 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Sam Dec 16, 2006 1:35 pm | |
| - sfarleaza a scris:
- Gata, ti'am gasit'o
Da' nush' cum sa fac sa ti'o trimit, are vreo 4 mega... pune-o pe un server si fa un link sa profitam si noi... e pacat sa nu ascultam asa ceva. | |
|
| |
sfarleaza Junior
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 103 Reputatie : 0 Puncte : 6580 Data de inscriere : 10/12/2006
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Sam Dec 16, 2006 2:32 pm | |
| Nu prea as face link pentru ca nu am cumparat'o... daca vezi cam ce vreau sa zic | |
|
| |
Delfinas Staff Officer
Numarul mesajelor : 60 Varsta : 51 Reputatie : 0 Puncte : 6577 Data de inscriere : 23/11/2006
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Dum Dec 17, 2006 8:21 pm | |
| As vrea si eu melodia asta...daca se poate :-) | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6589 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Dum Dec 17, 2006 11:12 pm | |
| am si eu o melodie din amintiri, poate ajutati si o sfanta, dragilor... melodia se numeste 'ochii tai' si refrenul era asa: de la tine, pan la mine numai cer si ape line, ochii tai... restul nu mai tin minte, nici nu mai stiu cine o canta dar este super melodia... | |
|
| |
sfarleaza Junior
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Dum Dec 17, 2006 11:25 pm | |
| : Stefan Hrusca - Ochii tai iubito : Ochii tai iubito ce noroc la un miez de noapte sa-i invoc Mi se pare-adesea ca-ntr-un vechi oras ciudat care nici n-a existat Intr-o noapte i-am visat, i-am visat Ochii tai iubito cum ma dor cand departe sunt de cerul lor La fereastra ninge floare de cires amar si in nopti fara hotar Amintiri de felinar, felinar R: De la tine pan' la mine Numai cer cu ape line Ochii tai, ochii tai... De la tine pan' la mine Numai cer cu ape line Ochii tai, achii tai... ochii tai Ochii tai uibito ce noroc daca nu i-asi fi vazut deloc; S-ar fi dus ci vara risipine privighetori si s-ar fi facut din sori Roua ochilor de flori, ochilor de flori Si de vant mi-ii teama uneori sa nu sufle in lumina lor Ochii tai ca doua mari si limpezi papadii, sa nu-i duca intr-o zi Unde nimeni nu-i va sti, nu-i va sti R: Ochii tai iubito mi-au lasat cerul peste suflet descuiat Dar sarut zapada mamii tale ce ti-a dat ochii asa cum n-am visat Ca pot fi cu-adevarat, cu-adevarat R:
...asta este ? | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6589 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Dum Dec 17, 2006 11:29 pm | |
| daaaa! stii cumva si unde pot asculta melodia? | |
|
| |
sfarleaza Junior
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Dum Dec 17, 2006 11:55 pm | |
| mms://library.radio3net.ro/library2/Folk romanesc/Stefan Hrusca/Ochii tai.wma | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Lun Dec 18, 2006 12:11 am | |
| - sfarleaza a scris:
- mms://library.radio3net.ro/library2/Folk romanesc/Stefan Hrusca/Ochii tai.wma
sunt o sfanta recunoscatoare si fericita, Sfarleaza multam fain! | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Lun Dec 18, 2006 1:10 am | |
| sfanta e inca in timpul zborului, deci nu a putut incerca linkurile...mai inspre dimineata voi avea ora muzicala | |
|
| |
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! Mier Dec 20, 2006 12:10 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna seara, iubite! | |
| |
|
| |
| Buna seara, iubite! | |
|