sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Ecce homo - Ion Minulescu Dum Feb 08, 2009 10:34 am | |
| |
Eu sunt o-mperechere de straniu Și comun, De aiurări de clopot Și frământări de clape - În suflet port tristețea planetelor ce-apun, Și-n cântece, tumultul căderilor de ape...
Eu sunt o cadențare de bine Și de rău, De glasuri răzvrătite Și resemnări târzii - În gesturi port sfidarea a tot ce-i Dumnezeu, Și-n visuri, majestatea solarei agonii...
Eu sunt o-ncrucișare de harfe Și trompete, De leneșe pavane Și repezi farandole - În lacrimi port minciuna tăcutelor regrete, Și-n râs, impertinența sonorelor mandole.
Eu sunt o armonie de proză Și de vers, De crime Și idile, De artă Și eres - În craniu port Imensul, stăpân pe Univers, Și-n vers, voința celui din urmă Ne'nțeles!...
|
| |
|
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Ecce homo - Ion Minulescu Dum Feb 08, 2009 12:31 pm | |
| Felicitari de postare imi face o deosebita placere sa citesc postarile dvs. | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Ecce homo - Ion Minulescu Dum Feb 08, 2009 2:45 pm | |
| - angelarusu a scris:
- Felicitari de postare imi face o deosebita placere sa citesc postarile dvs.
Asa esti tu o scumpa de fiecare data. Multumesc! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ecce homo - Ion Minulescu | |
| |
|