Astazi, in comunitatea noastra, s-a deschis discutia despre Eurovision 2009. Frumoasa si talentata noastra cantareata Elena Gheorghe, ne va reprezenta pe scena din Rusia in luna mai. Dar, va mai amintiti cine a fost castigator al preselectiei pentru Eurovision in februarie 2000? Nimeni altcineva decat formatia Taxi, cu melodia Luna ("The Moon" in limba engleza). In acelasi an, in luna martie, formatia se lanseaza cu alte doua melodii de success, "Doi zero zero zero" si "Jumatatea mea", apoi urmand alte lansari, cu un prim album interg "Trag un claxon", si totodata si cu cel de-al doilea videoclip cu-acelasi nume. Baietii s-au bucurat de mare succes, iar, pe la mijlocul verii, apare si cel de-al doilea album intitulat "Americanofonia". Intemeietorii trupei au fost DAN TEODORESCU si ADRIAN BORTUN, care au cantat impreuna in formatia numita "Altceva", iar proiectului lor i s-a alaturat imediat GEORGE PATRANOIU, ulterior fiind ales in urma unor auditii si LUCIAN CIOARGA. Trupa, a luat fiinta in 13 martie 1999, iar numele de "Taxi" i l-a gasit Dan. In februarie 2007, formatia Taxi lanseaza discul "Romantica" care cuprinde 12 melodii de dragoste, printre care si "Invata-ma sa iubesc" La realizarea lui au colaborat mai multe vedete: Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu, Melania Medeleanu, Adelin Petrisor si Cristian Gretcu.
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Joi Feb 05, 2009 6:12 pm, editata de 5 ori
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
Subiect: Re: Invata-ma! Lun Feb 02, 2009 1:46 am
Melodia e frumoasa . Eu nu am mai auzit-o pana acum dar nici nu m-am straduit sa gasesc melodiile lui taxi dar oricum mi-a placut