sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff Sam Ian 31, 2009 4:32 pm | |
| O tanara a fost accidentata mortal, sambata dimineata, pe o trecere de pietoni de pe Soseaua Kiseleff, autoturismul implicat avand numar de corp diplomatic, a informat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, transmite MEDIAFAX Soferul, care conducea o Skoda Octavia, venea din directia Casa Presei-Arcul de Triumf, cand a acrosat o tanara, in varsta de 23 de ani, care, in urma impactului, a fost aruncata 20 de metri. Tanara a decedat. "Statutul conducatorului auto va fi verificat prin Ministerul Afacerilor de Externe", a mai spus comisarul Ciocan. Tanara era insotita de o prietena, cand s-a angajat in trecerea pietonala, amica ei fiind cu cativa pasi mai in fata. Autoturismul diplomatic avea vitezasi venea pe banda intai, acrosand-o pe victima. Politia rutiera si judiciaristi se afla la fata locului acidentului. Soferul care a provocat accidentul este angajat al Ambasadei Austriei la Bucuresti, el fiind audiat de autoritati. Anuul trecut, tot pe Soseaua Kiseleff, a fost accidentata mortal o studenta moldoveana, pe marcajul pietonal. In 27 martie, Anamaria Straus a accidentat-o mortal pe Tatiana Duplei, in momentul in care aceasta se angajase in traversarea Soselei Kiseleff, pe marcajul pietonal. Straus a lovind-o Tatiana Duplei cu autoturismul pe care il conducea, neacordand prioritate de trecere, in conditiile in care existau semafoare de avertizare. Procesul in acest caz a a inceput in luna ainuarie anul acesta, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti. | |
|
angelarusu Expert
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 11 Puncte : 6061 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff Dum Feb 01, 2009 10:52 am | |
| In Romania cam multe accidente grave . Eu de cand sunt in olanda nu am vazut asa gen de accidente sau ma rog cel putin nu asa de multe . Pacat sa soferii nostri romani nu acorda asa da multa atentie sofatului.Si de aici atatea accidente unii abia au obtinut permisul de conducere si se cred poate cei mari mari "soferi" vitezomani . Pacat de biata fata ca era tanara . Dumnezeu sa o odihneasca in pace. | |
|
sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff Dum Feb 01, 2009 12:28 pm | |
| - angelarusu a scris:
- In Romania cam multe accidente grave . Eu de cand sunt in olanda nu am vazut asa gen de accidente sau ma rog cel putin nu asa de multe . Pacat sa soferii nostri romani nu acorda asa da multa atentie sofatului.Si de aici atatea accidente unii abia au obtinut permisul de conducere si se cred poate cei mari mari "soferi" vitezomani . Pacat de biata fata ca era tanara . Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Saraca, saraca Romanica noastra, dara plina de masini. Traficul e infernal, si se mai trezeste si cate un vitezoman sa o ia de izbeliste. Da, la noi sunt multe accidente grave. Mai avem pana sa invatam sa respectam legea si sa invatam ca fierul dupa 100 de km la ora nu te mai asculta. | |
|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff Dum Feb 01, 2009 6:54 pm | |
| Trist! | |
|
sfantul_calinic Master
| Subiect: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff Dum Feb 01, 2009 10:23 pm | |
| De cate ori aud salvarea si politia, mi se strange sufletul. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accident mortal provocat de o masina a Ambasadei Austriei pe Soseaua Kiseleff | |
| |
|