DIROBENELU DIROBENELU |
|
| varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! Joi Dec 11, 2008 2:05 pm | |
| Varul meu, Marin(Fortunatus) in varsta de 46 de ani, a decedat. Dumnezeu sa-l ierte! | |
| | | Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! Joi Dec 11, 2008 2:11 pm | |
| - sanziana a scris:
- Varul meu, Marin(Fortunatus) in varsta de 46 de ani, a decedat.
Dumnezeu sa-l ierte! teribila veste mai ales la aceasta varsta. sincere condoleante! | |
| | | sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! Joi Dec 11, 2008 2:32 pm | |
| Mersi Admin, Nu-mi revin inca, m-a sunat varul meu celalalt, sa-mi spuna ca l-au gasit mort in casa, dar nici medicul legist, nu a putut sa spuna decat ca a fost ""moarte naturala""! Probabil ca a fost infarct, desi el nu er bolnav, cel putin nu a spus nimanui! A murit asa cum a trait in ultimii ani : singur, dar el si- ales aceasta viata din pacate, s-a izolat, de prieteni, de familie..... Ce soarta trista, eu si fiica mea suntem foarte necajite, deoarece inainte, am fost foarte legati! Cat am stat in tara, a invatat-o multe lucruri utile pe Andreea si avea multa grija de ea si rabdare! Personal nu a avut sotie sau copii, sunt convinsa ca ar fi fost un tata devotat!
Ultima editare efectuata de catre sanziana in Sam Dec 13, 2008 11:30 am, editata de 1 ori | |
| | | Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! Vin Dec 12, 2008 8:15 am | |
| Condoleante tie si familiei tale! | |
| Subiect: Re: varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! Vin Dec 12, 2008 10:31 am | |
| | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: varul meu, Marian a decedat Sam Dec 13, 2008 9:41 am | |
| Sincere condoleante.Imi pare tare rau ca a plecat asa tanar. Recunosc ca nu am mai intrat demult pe DIROBENELU.com si nu stiu cand ai postat anuntul. Imi doresc sa treceti cu bine peste aceasta suferinta. | |
| Subiect: Re: varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! Sam Dec 13, 2008 11:29 am | |
| Multumesc sfantul_calinic! Am primit vestea joi, dar el era deja mort in casa. Dupa autopsie, a zis medicul legist, ca decesul a fost cu 4 zile in urma si asa cum am banuit , a fost infarct. Trist, mai ales ca nu ma pot duce la inmormantare, care este azi. Eu mi-am luat bilet pentru data de 23, deci nu am cum sa mai schimb, dar de Craciun, voi fi la mormantul lui cu flori! Dumnezeu sa-l odihneasca! | |
| | | sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Varul meu, Marian a decedat Sam Dec 13, 2008 12:43 pm | |
| Draga Sanziana, ce soarta trista a putut avea acest baiat. Doamne, e groaznic sa nu ai pe nimeni alaturi in momentele critice ale vietii. Sa stea patru zile... Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l aseze de-a Dreapta Sa! Tu cand vii in tara, unde vei locui? Te intreb pentru ca, noi, in data de 24.XII., mergem la spitalul Budimex ca sa aducem un dram de bucurie copiilor de la sectia de oncologie. Mi-asi dorii sa poti veni si tu alaturi de noi, daca vei fi in Bucuresti. O sa fie frumos. Pe langa Mos Craciun, vor fi prezenti si cativa studenti de la Teologie, care vor canta colinde pentru micuti, parinti, si pentru toti ce vor fi prezenti atunci. Il poti cunoaste personal pe Matei Vasile, pe care tu l-ai ajutat. O sa fie prezenta si televiziunea Trinitas a Patriarhiei alaturi de noi. S-au mobilizat toti atunci cand au aflat de proiectul nostru "Speranta si Credinta de Craciun". Mai avem nevoie de cativa sponsori, dar asta nu ti-o spun tie decat ca si informatie, pentru ca tu ai facut destul pentru proiectele fundatiei. Te imbratisez si sunt alaturi de durerea intregii familii a ta. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! | |
| |
| | | | varul meu, Marian( Fortunatus) a decedat! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|