aki
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 45 Reputatie : 0 Puncte : 5877 Data de inscriere : 20/10/2008
| Subiect: salutari! Dum Noi 23, 2008 4:49 pm | |
| incerc sa ajung si eu in brussel, in decembrie.... nu stiu cum o sa ma descurc acolo( ma bazez pe cativa prieteni sa ma ajute cu rezidenta...), asa ca reprezentati un mare ajutor pt mine, prin discutiile de aici. deci..... va salut cu entuziasm si sper sa nu va supar cu viitoarele mele intrebari.... ce credeti, mai e loc pt inca o emigranta in conditiile economice actuale....? | |
|
bic Junior
Numarul mesajelor : 98 Reputatie : 0 Puncte : 6124 Data de inscriere : 29/02/2008
| Subiect: Re: salutari! Lun Noi 24, 2008 7:55 am | |
| - aki a scris:
- incerc sa ajung si eu in brussel, in decembrie.... nu stiu cum o sa ma descurc acolo( ma bazez pe cativa prieteni sa ma ajute cu rezidenta...), asa ca reprezentati un mare ajutor pt mine, prin discutiile de aici. deci..... va salut cu entuziasm si sper sa nu va supar cu viitoarele mele intrebari....
ce credeti, mai e loc pt inca o emigranta in conditiile economice actuale....? Bine ai venit AKI, Daca este loc sau nu depinde numai de tine, de vointa ta de a reusii, de sansa sau destinul tau, cu toate ca sansa si-o mai face omul si cu mana sa. ps. ajutorul prietenilor este primordial la inceput, dar nu-l forta prea mult, ca se rupe repede. | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| |