DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Incredibil!

In jos 
AutorMesaj
sanziana
Staff Officer
Staff Officer
sanziana

Numarul mesajelor : 1365
Varsta : 74
Reputatie : 18
Puncte : 7312
Data de inscriere : 24/11/2006

Incredibil! Empty
MesajSubiect: Incredibil!   Incredibil! Icon_minitimeSam Noi 22, 2008 9:20 am

O adolescenta de 14 ani din Statele Unite a supravietuit aproape patru luni fara inima, fiind tinuta in viata de o pompa artificiala de sange, pana cand a putut beneficia de un transplant, informeaza NewsIn.
Pacienta D'Zhana Simmons, din Carolina de Sud, a marturisit ca experienta de a trai pentru o perioada atat de lunga cu ajutorul unei "masini" ce ii pompa sangele a fost infricosatoare. "Nu poti sti niciodata cand se poate strica. M-am simtit ca o persoana falsa, ca si cand nu as fi existat", a declarat adolescenta.

Incredibil! Inimaint(4)La doar 14 ani, Simmons suferea de cardiomiopatie dilatata, o boala care slabeste inima pacientului pana cand aceasta nu mai poate pompa sangele in mod eficient. Ea a suferit un transplant pe 2 iulie, dar noua inima nu a functionat corespunzator si, prin urmare, a fost indepartata rapid. In locul ei, tinerei i-au fost implantate doua pompe de sange, care au tinut-o in viata pana pe 29 noiembrie, cand medicii i-au facut un al doilea transplant.
Medicii americani au declarat ca s-au mai confruntat cu un caz asemanator, cand un adult din Germania a fost tinut in viata noua luni fara inima. Este insa pentru prima oara cand un copil a supravietuit in aceste conditii, pentru o perioada indelungata.
Sursa: 9am
Sus In jos
http://jurtrad.own0.com/

Incredibil!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | Arta, Cultura si Timp liber | Diverse.. | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente