sfantul_calinic Master
Numarul mesajelor : 1912 Varsta : 69 Localisation : Bucuresti Emploi : Presedinte Fundatia "Sfantul Ierarh Calinic" Reputatie : 65 Puncte : 7404 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: rasu' - plansu' Mier Oct 29, 2008 6:13 pm | |
| - Azi, in timp ce lucram, ascultam un post de radio romanesc. La un momendat, la stiri s-a transmis: "Un tanar roman de 20 de ani, si-a scos sotia la vanzare pe un site destinat vanzarilor de masini. La inceput el a cerut 25.000 de lire strline, dar cand a vazut ca nu are succes, a scazut pretul la numai 3000 de lire sterline." Am incremenit. Oare ce nevoi speciale are acest baiat de a recurs la un asemenea gest? Sau, chiar au inebunit romanii? Fiti siguri ca nu glumesc, nu e banc, ci numai purul adevar, si relatarea exacta a unei stiri rostite pe un post national de radio. De aia ne-am facut de rasu'-plansu' in toata lumea asta mare. Din cauza unor prosti inconstienti.
Ultima editare efectuata de catre sfantul_calinic in Mar Feb 10, 2009 1:24 am, editata de 1 ori | |
|
bic Junior
Numarul mesajelor : 98 Reputatie : 0 Puncte : 6124 Data de inscriere : 29/02/2008
| Subiect: Re: rasu' - plansu' Mier Oct 29, 2008 9:31 pm | |
| - sfantul_calinic a scris:
- - Azi, in timp ce lucram, ascultam un post de radio romanesc. La un momendat, la stiri s-a transmis: "Un tanar roman de 20 de ani, si-a scos sotia la vanzare pe un site destinat vanzarilor de masini. La inceput el a cerut 25.000 de lire strline, dar cand a vazut ca nu are succes, a scazut pretul la numai 3000 de lire sterline."
Am incremenit. Oare ce nevoi speciale are acest baiat de a recurs la un asemenea gest? Sau, chiar au inebunit romanii? Fiti siguri ca nu glumesc, nu e banc, ci numai purul adevar, si relatarea exacta a unei stiri rostite pe un post national de radio. De aia ne-am facut de rasu'-plansu' in toata lumea asta mare. Din cauza unor prosti inconstienti. eu cred ca trebuie sa lasam cel putin 50% din aceasta poveste pe seama umorului românesc, de altfel si tentatia ta a fost de a o scrie la "Haz de necaz" totusi nu ma pot aptine sa remarc ca barbatii sunt solidari, nu a licitat niciunul, ceia ce ma lasa sa cred ca nu isi doreste nimeni o femeie de care unul din ei vrea sa se descotoroseasca stiu ei de ce pentru ca nu imi vine sa cred ca biata femeie nu valora nici macar 2 peny :clown: aici a vrut sa vanda unu' si belgia pe e-bay, cat despre neveste, sunt multi care le-ar vinde fericiti, daca s-ar putea | |
|