DIROBENELU DIROBENELU |
|
| punerea mainilor | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Giulia Senior
Numarul mesajelor : 179 Varsta : 50 Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: punerea mainilor Sam Dec 09, 2006 7:16 am | |
| - Tinela a scris:
- Marcu16:
17 Iata semnele care vor insoti pe cei ce vor crede: in Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi in limbi noi; 18 vor lua in mana serpi; daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama; isi vor pune mainile peste bolnavi, si bolnavii se vor insanatosi. Atunci cand vei ajunge sa-ti dai seama ca Isus traieste intradevar in tine, aceasta iti va transforma toata fiinta. Iti vei da seama ca atunci cand iti intinzi mana este mana lui Hristos insusi
Ioan14:12 Adevarat, adevarat, va spun, ca cine crede in Mine, va face si el lucrarile pe care le fac Eu; ba inca va face altele si mai mari decat acestea; pentru ca Eu ma duc la Tatal.
In legatura cu punerea mainilor, o practica biblica,as vrea sa stiu care este scopul acestei practici? Din cate am inteles, este cu scopul de a binecuvanta, a transmite energiile divine asupra celor peste care se pun... se face la penticostali (pentecosta in gr. cincizecime, atunci cand a venit Duhul peste oameni). Core, se intampla la Bis. Pentiscostala sa scoata dracii si sa vindece pe indraciti? Doar intreb... daca ai vazut cazuri... | |
| | | Core Senior
Numarul mesajelor : 276 Varsta : 73 Localisation : ROMANIA. AG. Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: punerea mainilor Sam Dec 09, 2006 7:18 am | |
| - Tinela a scris:
- Marcu16:
17 Iata semnele care vor insoti pe cei ce vor crede: in Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi in limbi noi; 18 vor lua in mana serpi; daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama; isi vor pune mainile peste bolnavi, si bolnavii se vor insanatosi. Atunci cand vei ajunge sa-ti dai seama ca Isus traieste intradevar in tine, aceasta iti va transforma toata fiinta. Iti vei da seama ca atunci cand iti intinzi mana este mana lui Hristos insusi
Ioan14:12 Adevarat, adevarat, va spun, ca cine crede in Mine, va face si el lucrarile pe care le fac Eu; ba inca va face altele si mai mari decat acestea; pentru ca Eu ma duc la Tatal.
In legatura cu punerea mainilor, o practica biblica,as vrea sa stiu care este scopul acestei practici? Din Noul Testament, se remarca cinci cazuri in care se uziteaza punerea miinilor si anume: - legat de vindecarea miraculoasa a bolnavilor Ex:Fapte.Apost. 28:8.vindecarea tatalui lui Pubius, cind apostolul Pavel se roaga si isi pune miinile peste el. Matei 9:18; Marcu 5:23; Marcu 6:5. - pentru binecuvintarea altora Ex: Matei 19:13 Binecuvintarea copilasilor; si Matei 19:15 Isus si-a pus miinile peste ei. - legat de botezul cu Duhul Sfint.Ex: Fapt. Apost.8:17SI 19; 19:6; - atunci cind se incredinta o lucrare de o importanta deosebita: vezi Fapte.6:6. Punerea in slujba a celor sapte diaconi. - la acordarea anumitor daruri spirituale: 1 Tim4:14. De remarcat faptul ca punerea miinilor, nu se face decit cu rugaciune catre Dumnezeu si de catre oameni de o inalta valoare spirituala si credinta in Dumnezeu. | |
| | | Core Senior
Numarul mesajelor : 276 Varsta : 73 Localisation : ROMANIA. AG. Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: punerea mainilor Sam Dec 09, 2006 7:30 am | |
| - Giulia a scris:
- [ Core, se intampla la Bis. Pentiscostala sa scoata dracii si sa vindece pe indraciti? Doar intreb... daca ai vazut cazuri...
Da, am avut ocazia sa particip in urma cu 14 ani la o astfel de slujba de eliberare. | |
| | | Core Senior
| Subiect: Re: punerea mainilor Lun Dec 11, 2006 10:14 pm | |
| - Tinela a scris:
- Dar cum putem fi siguri ca cel care practica asa ceva este intradevar un om a lui Dumnezeu?
Despre trairea sa, ca om al Lui Dumnezeu vor marturisii: _ faptele sale _ cei din jurul sau,din comunitatea in care traieste. Ca o subliniere a celor aratate mai sus, iti recomand sa citesti din:Faptele Apostolilor cap.9:36-43. Tabita era o ucenita din Iope.Despre faptele sale bune,vorbeste Biblia si vorbesc vaduvele care plingind arata lui Petru, hainele si camasile facute de catre Dorca. Trebuie sa intelegi ca raspunsul meu e mult simplificat.Nu exista nici timp, nici spatiu sa dezvolti caracterul unui adevarat crestin. Insa daca doresti sa afli,citeste Biblia si mergi intr-o comunitate,(Biserica) in care se practica punerea miinilor. Imi cer scuze ca am raspuns mai tirziu ,dar n-am mai trecut pe aici in ultimul timp. Doresc ca Dumnezeu sa-ti binecuvinteze viata! | |
| | | Core Senior
| Subiect: Re: punerea mainilor Mier Dec 13, 2006 10:34 pm | |
| Tinela ,profit de ocazie si vreau sa-ti spun ca mi-au placut poeziile postate. Multe lucruri as avea sa te intreb, dar acum ceva ma retine. Poate altadata! | |
| | | Badea Senior
Numarul mesajelor : 231 Varsta : 53 Reputatie : 0 Puncte : 6573 Data de inscriere : 27/11/2006
| Subiect: Re: punerea mainilor Joi Dec 14, 2006 5:32 pm | |
| - Tinela a scris:
In legatura cu punerea mainilor, as vrea sa stiu care este scopul acestei practici? si eu sunt interesat sa aflu mai multe despre aceste practici: cum se pun mainile? unde se pun? :| | |
| | | Core Senior
| Subiect: Re: punerea mainilor Joi Dec 14, 2006 6:04 pm | |
| Domnule Badea, Ce pot sa va spun in afara celor relatate mai sus, sunt urmatoarele: Cel peste care se pune miinle, sta in genunchi si se roaga. Cel care isi pune miinile, sta in picioare si la rindul lui se roaga, avind miinile intinse deasupra capului ,celui peste care se pune miinile. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: punerea mainilor | |
| |
| | | | punerea mainilor | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
|
|
|