Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Curaj, tricolori! Lun Sept 08, 2008 3:19 pm | |
| Puteți învinge selecționata Insulelor Faroe, chiar dacă e o forță în fotbalul din Atlantic. Și ei au tot două picioare. În plus, veștile care vin din tabăra lor sînt excelente. Portarului nu i s-a aprobat “medicalul”, iar fundașul dreapta are o restanță, deci probabil că nu vor fi unsprezece la fluierul de start. Rămîneți totuși vigilenți: ar putea băga în echipă spectatori, ceea ce ne-ar cauza mari probleme, pentru că nea Piți nu-i are în fișe. Grijă mare și la golgeterul lor, poștașul acela de 47 de ani care anul trecut a înscris un hat-trick în meciul cu selecționata școlii de balet din Toftir. După operația de înlocuire a șoldului stîng e mai lent, deci dacă veți sta doi fundași pe el, sigur îl veți anihila.
Cu Lituania am greșit doar pentru că ne-am descoperit. Cînd s-a mai pomenit ca România să joace cu mai puțin de 6 fundași în fața unui adversar de un asemenea calibru? Cu Faroe trebuie să fie în teren nu 11 atacanți, ci 11 apărători, care să degajeze puternic din orice poziție, către ocean. Cînd vor rămîne fără mingi, ei, ca organizatori, vor pierde cu 3-0. Nici măcar nu va trebui să alergați, ca lituanienii. Trebuie să avem în continuare toată încrederea în nea Piți. Dacă sîmbătă a reușit să ne deruteze pe toți cu așezarea în teren, înseamnă că-i poate zăpăci și pe faroezi. Mă gîndesc la o variantă cu Radu Ștefan și Lobonț vîrfuri împinse, Dică pe ambele extreme și nea Fane Iovan în poartă. Sau, de ce nu?, să-i convoace pe Stelea, Petrescu, Prodan, Belodedici, Mihali, Munteanu, Lupescu, Popescu, Hagi, Dumitrescu și Răducioiu. Or fi poate cam bătrîiori, dar ei n-ar fi pierdut, sîmbătă, cu Lituania, nici dacă jucau în picioarele goale.
Mesaj primit prin mail de la un coleg, suporter indoliat al echipei nationale.
| |
|