Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Pentru FLORII o vizita virtuala in parcul Keukenhof din Olanda Joi Apr 17, 2008 11:06 pm | |
| O plimbare virtuala de vis prin parcul inflorit, plin de flori de primavara, cu miresme imbatatoare, din care lalelele sunt la loc de cinste, iazuri cu fantani arteziene, pline de pesti exotici, aleile cu arcade infrunzite, serele pline de flori, statuile care impanzesc peisajul, moara de vant specific Olandeza sau chioscurile cu inghetata si placinta cu mere, acestea fac deliciul acestui colt de paradis: parcul Keukenhof din oraselul Lisse, pe undeva intre Amsterdam si Haga din Olanda. Am profitat de sarbatoarea româneasca a "Floriilor" pentru a va face cunoscut la unii dintre dumneavoastra, un mic coltisor din Olanda, total diferit de Amsterdam cu Red Light District si Coffe Shop, care ne poate oxigena plamânii si incanta privirea cu frumusetea sa. | |
|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: Pentru FLORII o vizita virtuala in parcul Keukenhof din Olanda Vin Apr 18, 2008 10:04 am | |
| Ce flori superbe, Admin! M-ai convins sa ma duc si eu, sa vizitez Keukenhof in Lisse! | |
|