DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Bine ai venit pe acest sit!
Participand activ la acest forum, vom putea imbunatatii calitatea lui.
Multumim
DIROBENELU
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

DIROBENELU

DIROBENELU

PortalAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

ce dracu sa scriu?

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

Numarul mesajelor : 615
Varsta : 117
Reputatie : 0
Puncte : 6587
Data de inscriere : 25/11/2006

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitimeJoi Apr 17, 2008 12:21 am

Question Exclamation Question
Sus In jos
Alex
Master
Master
Alex

Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 51
Reputatie : 11
Puncte : 7053
Data de inscriere : 17/12/2006

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: Re: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitimeJoi Apr 17, 2008 8:02 am

Sfinta Vineri a scris:
Question Exclamation Question

Nu cadea-n pacat Exclamation pomenindu-l pe Neacuratul Laughing
Ce Sfanto s-au terminat suibiectele pân Rai Question e pliktis Question
Sus In jos
lady-bird
Junior
Junior
lady-bird

feminin
Numarul mesajelor : 60
Varsta : 72
Reputatie : 3
Puncte : 6076
Data de inscriere : 08/04/2008

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: Re: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitimeJoi Apr 17, 2008 11:36 pm

Vinerica,Vinerea,mâine este ziua ta!Daca ideile te ocolesc(deh,de la o vârsta.... Very Happy )ai putea,în mare-mila-ta,sa ne scrii-descrii si noua,pacatoshilor,cum vei gati-pregati peshticul "cel de toate vinerile", cum ai mai asezat prafuietele si amagitoarele-tzi cufere fermecate din pod,daca ai mai îmbaiat si hranit animalutzele din dotare sau daca mai stai înca la pânda,doar-doar vor veni "Fata-mosului-cea-frumoasa-si-cuminte"sau "Fata-babei-cea-lenesa-si-urâta",sa-tzi mai alunge din plictis si sa-tzi mai mature ograda pe care de atâta amar de ani ,cu sfintzenie o stapânesti Laughing

PS:...si nu ne duce pe noi muritorii de rând în ispita cu o descriere prea aromitoare a peshticului de vineri,ca "postul mare" înca mai planeaza pe deasupra-ne Exclamation
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: Re: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitimeVin Apr 18, 2008 1:16 pm

no, atunci sa va zic cum am vrut sa-mi fac ograda frumoasa, bordeiul fiind vechi... (va dati seama ca ii de-o seama cu mini), deci vreau sa schimb gardul ca lemnul vechi l-am bagat in soba asta iarna. Deci fuse Sfinta la comisia de monumente, sa ceara permisiune pentru noile planuri. Mai ghini imi vedeam de borboroselile din ceaun si nu ma deranjam, ca singurl lucru ce am voie sa schimb este modelul gardului... adica in cel vechi erau in mijloc un fel triunghiuri construite, iar eu am voie sa-mi fac gardul fara triunghiuri... :roll: in rest chiar si culoarea tre sa fie la fel!

Oare ce sa fac, maica? Sa-mi fac ograda dupa cum doresc si in fata sa plantez niste boscheti cam de vreo trei metri inaltime, ca sa nu se vada? Sau sa-mi iau un avocat modern, care sa se certe cu fosilele alea care decid despre monumente? :face:
Sus In jos
lady-bird
Junior
Junior
lady-bird

feminin

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: Re: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitimeVin Apr 18, 2008 11:27 pm

Hmmm....bag sama'n prostia mea ca-comisia aia o avea ea niscai dreptate,altfel zîs tre' sa ne conservam traditziili ,deci chiar daca e vorba fie si numa' de garduri (cu sau fara triunghiuri ,rotocoale si alte urme de la cariile din vechimi), coloarea initziala conteste,ca de nu ,într-o zî poate-tz vine asa,fro idee mai nastrusnica si în loc sa te-ngrijesti de scânduri mai cu dizain,oi visa la silicoane si alte liftinguri,de nu te mai recunoaste nici al' de-a avut norocul sa te vaza fr'odata si ne pui în dilema pe noi ,pacatosii: vinerea mergem la pescuit - ori la ograda far' de uluci a Sfintei si ne dam drept advucatzi-moderni cari e contra fosilelor ce pot lua decizii decizatoare si cari nu întzelege schimbarile înnoitoare ale vremilor ce au venit si vor mai veni ,pentru ca ,fiindca si mai ales ,au îndeosebi nostalgia darapanatelor monumente Laughing
Sus In jos
Sfinta Vineri
Expert
Expert
Sfinta Vineri

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: Re: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitimeSam Apr 19, 2008 11:42 pm

Maica, da' she-ti veni bre, de incurci silicoanili si liftingurili cu gardurili meli?

Citat :
fosilelor ce pot lua decizii decizatoare si cari nu întzelege schimbarile înnoitoare ale vremilor ce au venit si vor mai veni ,pentru ca ,fiindca si mai ales ,au îndeosebi nostalgia darapanatelor monumente
Vezi maica, tocmai nostalgia e problema; cind s-o construit monumentul, s-o construit linga apa. Acum pentru ca un pic mai departe se construiesc patrate din alea groaznice de beton, au pus linga gardul meu, o fisie de un metru de beton, cari mi-o departat ograda de apa. Iaca io vreau nostalgia inapoi. Vreau ograda din nou linga apa.
Sus In jos
lady-bird
Junior
Junior
lady-bird

feminin

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: Re: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitimeDum Apr 20, 2008 10:29 pm

Uhhhhhhh,iertare ca gândii ca omu' al pacatos Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

ce dracu sa scriu? Empty
MesajSubiect: Re: ce dracu sa scriu?   ce dracu sa scriu? Icon_minitime

Sus In jos

ce dracu sa scriu?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIROBENELU :: GENERAL-
Mergi direct la:  
|
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discutii recente