Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: ajutor la functia de copiat a site-ului Mier Apr 09, 2008 10:32 am | |
| unde este functia de copiat ascunsa? sau nu exista asa ceva? un simplu copy please... | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: ajutor la functia de copiat a site-ului Mier Apr 09, 2008 10:53 am | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- unde este functia de copiat ascunsa? sau nu exista asa ceva? un simplu copy please...
Nu inteleg despre ce functie de copiat ascunsa este vb, dar eu am lasat liber "clik-ul dreapta" pe sit (adica poti selectiona ce vrei cu mous-ul si apoi clik dreapta si copy). Cu toate ca am observat o gramada de articole, poze, bancuri etc care se copiaza de aici si se lipesc pe alte situri, am lasat totusi libera aceasta optiune, deoarece inseamna ca suntem cititi si apreciati, iar substanta sitului nostru este calitativa. Daca vb de altceva si nu am priceput ce ai vrut sa intrebi, revin-o cu lamuriri. | |
|
Sfinta Vineri Expert
Numarul mesajelor : 615 Varsta : 117 Reputatie : 0 Puncte : 6586 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: ajutor la functia de copiat a site-ului Mier Apr 09, 2008 11:07 am | |
| pai la mine nu merge functia asta de copiat cu mouse-ul... ca asta o vreau... | |
|
Sfinta Vineri Expert
| Subiect: Re: ajutor la functia de copiat a site-ului Mier Apr 09, 2008 11:11 am | |
| aaah... vad ca merge daca e sa copiez ceva de pe site ce este postat deja, dar nu merge in timpul propiei postari. Adica cind introduc un link sau ceva, imi apare in fata postarii si nu unde il vreau eu. Atunci mi-ar trebui functia copy ca sa-l mut la locul potrivit, dar nu merge... | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: ajutor la functia de copiat a site-ului Mier Apr 09, 2008 1:00 pm | |
| - Sfinta Vineri a scris:
- aaah... vad ca merge daca e sa copiez ceva de pe site ce este postat deja, dar nu merge in timpul propiei postari. Adica cind introduc un link sau ceva, imi apare in fata postarii si nu unde il vreau eu. Atunci mi-ar trebui functia copy ca sa-l mut la locul potrivit, dar nu merge...
asta inseamna ca nu ai activat in PCul tau JavaScript, atunci vezi ca in partea dreapta sus, unde sunt butoanele ajutatoare pt postat este un buton cu semnul " ∞ " pe el, apesi pe el si in dreptunghiul de sus pui linkul, apesi pe OK si gata ti-l scrie in pagina la locul unde era cursorul ultima data. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ajutor la functia de copiat a site-ului | |
| |
|