sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Anul 2008, an bisect. Vin Feb 29, 2008 10:50 pm | |
| Ati avut azi ceva intamplari neobisnuite, sau senzatia ca este 29 februarie? Olandezii au vorbit mult de acest subiect si la radio si la tv. am auzit ca fiind vineri, au iesit ila restaurant, s-au cheltuit mai multi bani, decat daca ar fi cazut 29, intr-alta zi! Pentru mine a fost o zi normala! | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Anul 2008, an bisect. Sam Mar 01, 2008 1:52 pm | |
| Fara sa exagerez deloc si daca nu aduceai vb despre asta nici nu ma gandeam la asa ceva, dar eu am avut ceva pe 28 febr, joi seara am avut imresia ca este vineri seara si chiar nu imi dadeam seama ca este joi, am stat f f tarziu, si in ultima clipa am realizat ca este joi si nu vineri, am pus ceasul desteptator, dar a 2 a zi la serv nu ma intrebati cine motzaia in front... o fi si asta vre-o chestie pe care nu putem s-o explicam... noi ne-am gandit vineri la serv ca lucram degeaba, ca facem cadou patronilor o zi... | |
|