radio_simbol
Numarul mesajelor : 1 Reputatie : 0 Puncte : 6113 Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Radio SIMBOL, un radio pentru sufletul tau Mar Feb 26, 2008 9:41 pm | |
| Salutare dragi romani! Sunt un tanar de 20 de ani, student in primul an, la o facultate din Bucuresti si vreau sa fac ceva pentru voi, mai exact un radio dedicat voua, romanilor din diaspora. Aceasta idee s-a nascut din dorinta de a va oferi o alternativa la ceea ce exista pana acum pe piata radio din Romania si din lume, in sensul ca viitorul radio va incerca sa aduca langa voi adevaratele valori romanesti, printre care:Cultura, piritualitatea si Traditia. Am ales deja un nume pentru acest radio "nenascut":"Radio SIMBOL,un radio pentru sufletul tau". De ce numele asta? Radio SIMBOL pentru ca viitorul radio va incerca sa fie un medicament pentru sufletele voastre, si nu numai: o data cu deschiderea acestui radio sper ca proiectul sa se transforme intr-un fenomen social si sa am langa mine oameni alaturi de care sa identific si sa incerc sa gasesc rezolvari la problemele cu care va confruntati. Materializarea unei asemenea initiative necesita timp, dar in acelasi timp promovare, acesta fiind motivul pentru care am deschis topicul "Radio SIMBOL,un radio pentru sufletul tau". Pentru mai multe detalii legate de acest proiect puteti vizita blogul http://radiosimbol.blogspot.com. | |
|
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7456 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: Radio SIMBOL, un radio pentru sufletul tau Mar Feb 26, 2008 10:26 pm | |
| Situl nostru aproba si sustine aceasta initiativa | |
|