Rebecca
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 57 Localisation : Techirghiol Reputatie : 0 Puncte : 6133 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Ingerii Lun Feb 11, 2008 10:33 pm | |
| Uneori ingerii prefera sa taca nu pentru ca n-ar mai avea cuvinte... Cata nevoie au pamantenii de cuvinte? Cata nevoie au oamenii de cuvinte?... Ingerii se bucura odata cu pamantenii lor... dar ei, ingerii, nu pot sa inteleaga iubirea oferita de oameni ca raspuns la Jertfa Domnului lor pentru ca ei nu au cazut niciodata si pentru ingeri nu si-a dat nimeni niciodata viata.
Cine-i poate intelege pe oameni?... Cine se poate cobori pana in strafundurile inimii lor ca sa-i inteleaga goliciunea sau plinatatea?... Cine altul decat Cel Care l-a intocmit sa fie o faptura atat de minunata?...................creatia mainilor Lui, razvratita creatie a mainilor Lui. Ingerii si-au intors fatza si n-au mai putut privi, cerul s-a intunecat, pamantul s-a cutremurat,... perdeaua dinlauntrul templului s-a rupt in doua, sfasiata de necredinta unora...
Ingerii insa, degeaba se oferisera sa-si dea bucurosi viata lor in locul vietii Lui. Jertfa nu putea fi egala. Care putea fi pretul unui om pentru care sa isi dea Cineva viata? Care poate fi pretul de a te ridica de unde ai cazut si de a merge mai departe...? Oamenii, da, oamenii pot sa-L laude pe Domnul vietii lor in cunostinta de cauza, dar ingerii IL iubesc pur si simplu. Oamenii isi pun o mie de intrebari si tot nu gasesc un raspuns care sa-i multumeasca... De ce nu se ofera si ei cu toata dragostea spre Cel ce i-a iubit atat de ne-nteles?... Ca ingerii! Ce nevoie au de atatea teorii si intrebari fara raspuns...? Iubirea Lui nu a avut nevoie de prea multe cuvinte sau teorii. El doar S-a oferit pe Sine ca raspuns la toate intrebarile, la toate goliciunile si la toate plinatatile din strafundurile inimii omenesti. Iubirea Lui nu a avut nevoie de multe cuvinte,.. ea s-a demonstrat pe Sine insasi. Ingerii nu au nevoie de multe cuvinte, nici Domnul Vietii nu are nevoie de multe cuvinte El are nevoie doar de-o inima intreaga. De inima ta.
Rebecca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eu nu strivesc corola de minuni a lumii....
| |
|
Core Senior
Numarul mesajelor : 276 Varsta : 73 Localisation : ROMANIA. AG. Reputatie : 0 Puncte : 6575 Data de inscriere : 25/11/2006
| Subiect: Re: Ingerii Mar Feb 12, 2008 2:35 am | |
| Frumoase cuvinte! | |
|
delia.sandra
Numarul mesajelor : 2 Reputatie : 0 Puncte : 6018 Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Ingerii Sam Iun 07, 2008 1:26 pm | |
| Stau pe o margine si te privesc. Nu ma vezi. Nici macar nu crezi ca exist. Eu cred insa in tine. Cum as putea sa fiu ingerul tau altfel? Nu pot sa-ti sterg lacrimile, nu pot sa-ti aduc zambetul inapoi, nu pot nici macar sa-ti vorbesc. Mi-as dori sa pot sa-ti raspund la intrebari dar am doar privilegiul sa te privesc. N-am voie sa te judec dar voi fi alaturi de tine cand altcineva o va face. De multe ori ti-as fi dat aripile mele dar mi le-am pierdut. Am vrut sa alung lacrimile cuiva ca tine dar aripile au fost atat de moi si eu atat de slab incat ne-am prabusit amandoi. Atunci mi-au luat aripile si mi-au spus ca le voi capata inapoi doar cand nimeni nu va mai plange. Cu timpul m-am resemnat. Merg alaturi de tine si te privesc cum iti tarasti pasii, incercand sa gasesti drumul pe care odata il stiai atat de bine. Cum as putea sa te ajut cand nici pe mine nu m-am putut salva? Ce simplu ar fi fost sa-ti spun “nu exista ratare” dar ingerii nu pot minti. In schimb, au credinta. Pentru toate clipele tale de indoiala, eu m-am tarat in genunchi pana la capatul lumii, pentru fiecare lacrima de-a ta, eu am implorat cerul sa-ti mai dea o sansa si atunci cand tu ti-ai plecat privirea, eu am tinut speranta in brate ca sa nu se piarda. | |
|
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7314 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: Ingerii Dum Iun 08, 2008 6:49 pm | |
| Dar si putin trist! | |
|