| PICATURA DE ROUA | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rebecca
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 57 Localisation : Techirghiol Reputatie : 0 Puncte : 6130 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: PICATURA DE ROUA Dum Feb 10, 2008 10:01 pm | |
| PICATURA DE ROUA
Cu degete fierbinti am batut la usa cristalina a inimii tale . . . Dincolo de cuvinte, dincolo de taceri ravasite de lacrimi... iubirea mea te cauta...
Fosnet de brazi, . . . freamat de ganduri, . . . izvor de taceri rasturnate-n clepsidra secundelor.
Roua ghioceilor din priviri zumzetul de greieri caprui de sub gene feriga inimii mele - ce anotimp necunoscut ! –
Cu degete de lumina am batut la usa de margaritar a inimii tale am batut incet, . . . aproape soptit, . . . dar nu mi-ai deschis.
Era primavara tarzie in cuvintele mele iar irisii mei se crapau de ziua – Lacrimioarele picurau roua de cristal pe firul de iarba al iubirii mele razande
tacerile se sfaramau in cioburi rotunde dimineata din mine rasarea de niciunde . . .
. . .Dar tu n-ai cunoscut iubirea mea si-atunci am ras tristetii-n fata : ‘Nici tu n-ai cunoscut inima mea !’ si-am plans atunci – o lacrima de dor . . .-
Sarea mi se uscase pe obraji si am zambit din nou dar nu mai zambeam eu, ci degetele mele si toata dragostea mea intreaga asa cum a ramas : pecete pe inima mea... intreaga.
Rebecca, M. | |
|
| |
Admin Master
Numarul mesajelor : 1461 Localisation : Pe punte Reputatie : 39 Puncte : 7457 Data de inscriere : 22/11/2006
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA Lun Feb 11, 2008 7:47 am | |
| Frumoasa poezie Rebeca, nu stiu daca ai scris-o ca "moto" al prezentarii tale pe acest site, dar oricum iti spunem bun venit si la mai multe astfel de incantari ale ochilor si sufletului. ps. vad la locatie techirghiol, hmmm ce amintiri... de la noi din dobrogea... | |
|
| |
sanziana Staff Officer
Numarul mesajelor : 1365 Varsta : 74 Reputatie : 18 Puncte : 7311 Data de inscriere : 24/11/2006
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA Lun Feb 11, 2008 7:36 pm | |
| Bine ai venit, Rebecca! Ce poezie frumoasa si ce priveliste idilica! ;) | |
|
| |
Rebecca
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 57 Localisation : Techirghiol Reputatie : 0 Puncte : 6130 Data de inscriere : 10/02/2008
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA Lun Feb 11, 2008 7:56 pm | |
| Multumesc de primire, Admin si Sanziana...! Daca nu va plictisesc, o sa mai pun poezii .... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eu nu strivesc corola de minuni a lumii... | |
|
| |
Rebecca
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA Mar Feb 12, 2008 10:17 pm | |
| Nu trageti !
Nu trageti cu arme mortale in flori Lasati-le sa-si raspandeasca mereu parfumul Curcubeul mai apare doar rareori Din cuvintele toate n-a ramas decat unul.
Nu trageti cu tunul in cerul cu stele Dupa noapte urmeaza doar o singura zi Mai bine aruncati cu fluturi in ele Doar maine, in zori, ne vom mai trezi.
Nu aruncati cu grenade in trandafiri Sfaramati-va petalele lor de pleoape Fiti partasi ai aceleiasi iubiri Inimile – una de alta – sa fie tot mai aproape.
Nu trageti cu tunul in pescarusi si-n mare Lansati mai bine proiectile cu fulgi Atata timp cat e albastru in zare Cu gandul sau chiar cu mana norii poti sa-i atingi.
Nu trageti cu tunul in macii rosii din camp Lasati peste pajisti rasetele sa zboare Nu-i nevoie de lacrimi, de dureri in cuvant Cat timp sufletu’-i clar ca o raza de soare
Cum ar fi dac’-ati fi –mai presus decat oameni,– copaci Cu radacini intinse spre-adancul ‘nalt din cer… Ca-ntr-o imbratisare in care-nveti sa taci Unde pentru cuvinte nu-i loc, ci-i doar mister…
Nu aruncati la-ntamplare cuvintele cu noroi Intr-o zi tocmai acestea or sa v-acuze Odata rostite, nu mai pot fi-ntoarse-napoi Intr-o zi – nu veti mai putea aduce scuze.
Nu trageti cu tunul in cerul cu stele Dupa noapte urmeaza doar o singura zi Mai bine aruncati cu fluturi in ele Doar maine, in zori, ne vom mai trezi.
~~~~~~~~~ Rebecca | |
|
| |
cristinusa Junior
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 53 Localisation : Sambreville Reputatie : 2 Puncte : 6497 Data de inscriere : 10/02/2007
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA Mier Feb 13, 2008 7:36 am | |
| Sunt superbe poeziile tale Rebecca ! Bravo ! | |
|
| |
Rebecca
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA Mier Sept 10, 2008 4:16 pm | |
| Nu te uita ca uneori. . .
Imbraca-te cu o petala de lumina Poart-o in partea stanga, langa inima Nu te uita la florile din jur cum se-ofilesc Sopteste-mi in fiece dimineata doar atat : te iubesc
Imbraca-te cu o petala de dragoste divina Privirea-ti –ca o cupa- de cer sa-ti fie plina Nu te uita ca uneori mai apare si-un nor E doar pentru ca lacrimile – ca si visurile – nu mor.
Imbraca-te cu o petala nesfarsita de dor Pastreaz-o cat mai aproape de tine cand ochii te dor Nu te uita ca nu poti sa-i descrii culoarea E de-ajuns sa o simti ca pe-un gol ce-ti arata chemarea
Imbraca-te cu iubirea ce ti se ofera deplina Cat universul si cat eternitatea de sublima Nu te uita ca uneori ai aripi obosite si frante Vei invata sa zbori odata cu ingerii printre cuvinte.
Imbraca-ti sufletul cu o petala alba si fina Goleste-te de cat timp mai este inca lumina Chiar ochii de ti s-ar intuneca, sa nu plangi ; Razele vietii chiar si numai cu gandul poti sa le strangi.
Imbraca-te cu o petala rotunda din soare Nu te uita inapoi, nu cumva sa te pierzi pe carare Priveste inainte si sus, unde floarea e-ntreaga Si fiecarei petale din caracter sa-i spui ca ti-e draga.
Imbraca-te cu Iubirea ce ti se ofera deplina Nu zabovi – grabeste-te sa fii si tu lumina Nu te uita ca uneori aripile din umeri te dor E doar pentru ca visurile – ca si lacrimile – nu mor.
Rebecca, cu mult drag...
| |
|
| |
bic Junior
Numarul mesajelor : 98 Reputatie : 0 Puncte : 6124 Data de inscriere : 29/02/2008
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA Joi Sept 11, 2008 7:34 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PICATURA DE ROUA | |
| |
|
| |
| PICATURA DE ROUA | |
|